Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για την «άγρια» δολοφονία στα Πατήσια

Νέες αποκαλύψεις για την «άγρια» δολοφονία στα Πατήσια
Δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες, είχε καταγγείλει μέσω μήνυσης τον σύντροφό του για ενδοοικογενειακή βία, ο 27χρονος Κουβανός που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του 36χρονου, στα Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος Κουβανός πέρασε για πρώτη φορά το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Πατησίων, την περασμένη Πέμπτη, οπότε και υπέβαλε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 36χρονου Αμερικανο-Κουβανού συζύγου του.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ο παθών για να καταθέσει τι του έκανε ο δράστης, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να αναβάλει τη δίκη για 16 Απριλίου και να τον αφήσει ελεύθερο, καθώς αντιμετώπιζε πλημεληματική κατηγορία.

Δυο ημέρες αργότερα όμως, ο 27χρονος επανήλθε με νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία εναντίον του άντρα του. Μάλιστα, ως διεύθυνση διαμονής υπέδειξε ξενοδοχείο της περιοχής, στο οποίο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν τον εντόπισαν.

Λίγες ώρες αργότερα, ο 27χρονος έπεσε νεκρός από τα χέρια του 36χρονου συντρόφου του στο σπίτι τους επί της οδού Λεμεσού, στα Πατήσια.

Ο 35χρονος που έχει καταγωγή από την Κούβα κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον σύντροφό του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια δε ο δράστης προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο μαχαίρι.

Ένοικοι οι οποίες διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία με τους άνδρες άκουσαν τις φωνές και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Οι δύο άνδρες ήταν ζευγάρι και είχαν παντρευτεί πριν λίγα χρόνια στην Αμερική. Το τελευταίο καιρό φαίνεται πως είχαν προστριβές, καθώς ο δράστης έκανε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και ο 27χρονος δεν ήθελε να τον ακολουθήσει.

O δράστης αφού δολοφόνησε το θύμα φέρεται με το ίδιο μαχαίρι να αυτοτραυματίστηκε.