Ελλάδα

Χωρίς Μετρό η Αθήνα την Τετάρτη 17 Απριλίου λόγω της πανελλαδικής απεργίας

Χωρίς Μετρό η Αθήνα την Τετάρτη 17 Απριλίου λόγω της πανελλαδικής απεργίας Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑ
Λόγω της 24ωρης απεργίας, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό ούτε και ο ηλεκτρικός (γραμμή 1).

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, που προκήρυξε η ΓΣΕΕ, συμμετέχουν και οι εργαζόμενο του Μετρό σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι του Μετρό, συμμετέχουν στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 17 Απριλίου, «ενάντια στο κύμα της ακρίβειας και την αισχροκέρδεια που πλήττουν καθημερινά την αξιοπρεπή διαβίωση εκατομμυρίων χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων».

Στην απεργία συμμετέχουν και τα αστικά λεωφορεία, που αναμένεται να κινηθούν από τις 9:00 ως τις 21:00 λόγω στάσεων εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδια, που έλαβε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Κανονικά αναμένεται να κινηθούν τα λεωφορεία στις γραμμές του ΟΑΣΑ τις οποίες έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ ενώ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Η Hellenic Train, ανακοίνωσε πως ένας αριθμός δρομολογίων θα πραγματοποιηθούν με προσωπικό ασφαλείας.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει και ο Προαστιακός της Αθήνας ενώ στάση εργασίας αποφάσισαν και οι οδηγοί ταξί.

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0koTYZD9Dre6kKEECc2RaS5PPuHvm2PArMs6XQQGtjFjuRc7Ej76HMPTeFqh9S3NKl&id=100092440504862}