Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Οι τέσσερις νέοι χάρτες για την κακοκαιρία

Σάκης Αρναούτογλου: Οι τέσσερις νέοι χάρτες για την κακοκαιρία
Ραγδαία μεταβολή του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες με όλους τους μετεωρολόγους να «μιλούν» για κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα, με κίνδυνο για σοβαρές πλημμύρες σε πολλές περιοχές της χώρας. Νέες ειδήσεις για την κακοκαρία έκανε γνωστές ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Με χάρτες στο προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου αναφέρεται στην περιοχές που θα πληγούν περισσότερο από την επικείμενη κακοκαιρία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του γνωστού μετεωρολόγου με μεγαλύτερο πρόβλημα με την κακοκαιρία εντοπίζεται το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τα ξημερώματα όπου θα σημειωθούν σοβαρές καταιγίδες «στα κόκκινα» σημεία του χάρτη.

Συγκεκριμένα, θα επηρεαστούν η Λάρισα, ο Βόλος, η Λαμία, περιοχές της Χαλκιδικής, η Μυτιλήνη, η Χίος και η Ρόδος. Οι επόμενες ώρες, προχωρώντας προς την Κυριακή ο καιρός θα βελτιώνεται. Χαρακτηριστικοί είναι οι χάρτες που ποστάρει στην ανάρτησή του Σάκης Αρναούτογλου.

Το Σάββατο το πρωί ο καιρός φαίνεται πως θα είναι βελτιωμένος με την κακοκαιρία να περιορίζεται προς τα νησιά των Σποράδων και την Χαλκιδική. Ωστόσο, τα φαινόμενα το Σάββατο το πρωί δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ισχυρά.

Αντίθετα από το Σάββατο το μεσημέρι και έπειτα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας. 

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Καλημέρα φίλες και φίλοι!

Οι βροχές του Σαββάτου ανα 6ωρο με μια ματιά!

(Διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στο πάνω μέρος του χάρτη σας παρακαλώ!)

Αστατος ο καιρός την Κυριακή στα δυτικά και κυρίως στα βόρεια ενώ την Δευτέρα και κυρίως την ερχόμενη Τρίτη στα δύο θα χωριστεί η χώρα: Φθινόπωρο στα βόρεια με βροχές ενώ αντίθετα καλοκαίρι με θολούρα στην ατμόσφαιρα θα επικρατήσει στα νότια εξαιτίας μεταφοράς αφρικάνικης σκόνης, με τη θερμοκρασία στη νότια Ελλάδα να αγγίζει ή και να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου! Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτησεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη!

Oσον αφορά στην απουσία μου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3:

- Δεν επιτρέπεται να εμφανίζομαι πλέον στην τηλεόραση μιας και όπως έχετε μάθει αρκετοί πλέον από εσάς, κατεβαίνω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, απόφαση για την οποία θα επανέλθω σε άλλη ανάρτηση γιατί δεν θέλω να σας κουράζω.

Ενα όμως θέλω να σας πω με σιγουριά και θέλω παρακαλώ να με πιστέψετε, εσείς φίλες και φίλοι, που με ρωτάτε αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τον καιρό και μετά, στην περίπτωση δηλαδή, που εκλεγώ:

Εγώ με τον καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ εκλεγώ δεν εκλεγώ, γιατί ο καιρός είναι η ζωή μου αλλά και για να μη χάνετε εσείς τον...καιρό σας. ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

Καλό Σαβ/κύριακο!

Με μεγάλη εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

sakis_arnaoutoglou_2_a7c74.jpg

 

 

 

sakis_arnaoutoglou_4_bc33a.jpg

{https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/pfbid034RfZsu7yKj8Ppo5ZGbdbDy7vGrvcN6BgNE4kiBprbPrsSFPCLZJu8dEQtBWrAVKTl}