Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη παρουσιαστής, κατηγορείται για εκβιασμό - Δίωξη και σε εκδότη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη παρουσιαστής, κατηγορείται για εκβιασμό - Δίωξη και σε εκδότη Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο 56χρονος παρουσιαστής θα δικαστεί αύριο, Τρίτη, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο 39χρονος φερόμενος συνεργός του δεν εντοπίστηκε.

Ένας 56χρονος παρουσιαστής συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ότι απαίτησε εκβιαστικά χρήματα για λογαριασμό 39χρονου συνεργού του.

Ο 39χρονος είναι εκδότης και παρουσιαστής, ο οποίος έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη στο παρελθόν. Ο συγκεκριμένος δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Σε βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατά συρροή. Ο 56χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και η υπόθεση αναβλήθηκε για αύριο.

Οι καταγγελίες σε βάρος του παρουσιαστή και του εκδότη

Πριν από τη σύλληψη του 56χρονου έγιναν δύο καταγγελίες σε βάρος του παρουσιαστή και του εκδότη.

Ένας 46χρονος κατήγγειλε ότι οι δύο κατηγορούμενοι του ζήτησαν χρήματα για να δημοσιεύσουν ρεπορτάζ το οποίο θα τον «αθώωνε» για ασέλγεια ανηλίκου, σε υπόθεση για την οποία κατηγορείται, σύμφωνα με πληροφορίες του voria. Στη συνέχεια, φέρονται να του είπαν ότι αν δεν συμφωνήσει, θα τον δυσφημίσουν.

Επιπλέον, ένας 44χρονος τραγουδιστής κατήγγειλε ότι οι δύο κατηγορούμενοι τον εκβίαζαν, ζητώντας περίπου 15.000 ευρώ για να μη δημοσιεύσουν κείμενο που θα τον φωτογράφιζε ως παιδεραστή, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.