Ελλάδα

15χρονος έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο συμμαθητή του

15χρονος έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο συμμαθητή του
Ανησυχία έχει προκαλέσει η έξαρση της βίας μεταξύ ανηλίκων το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς παρατηρούνται ολοένα και περισσότερα περιστατικά.

Ακόμη ένα περιστατικό βίας ανηλίκων εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες, αυτήν την φορά στην Σκύδρα Πέλλας όπου μαθητής της Γ’ Γυμνασίου έσβησε τσιγάρο σε συμμαθητή του μικρότερης τάξης.

Σοκάρει το σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή γυμνασίου από συμμαθητή του

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το karatzova.com 14χρονος μαθητής της Β Γυμνασίου του δήμου Σκύδρας κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από έναν άλλο μαθητή, της Γ’ Τάξης, ο οποίος επιχείρησε να βάλει μέσα στο μάτι του συμμαθητή του αναμμένο τσιγάρο!

Ο 14χρονος αντιστάθηκε και τελικά ο 15χρονος πρόλαβε και έσβησε το τσιγάρο στο πρόσωπο του συμμαθητή του προκαλώντας του εγκαύματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το θύμα κατήγγειλε αμέσως το παραπάνω γεγονός στην αστυνομία, η οποία παρέπεμψε τον καταγγελλόμενο στον ανακριτή προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία.

Το περιστατικό συνέβη μετά από το σχόλασμα των μαθημάτων και εκτός σχολικού περιβάλλοντος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και προηγούμενες καταγγελίες για το ίδιο πρόσωπο με περιστατικά εντός σχολείου.