Ελλάδα

Κούγιας για υπόθεση Καλλιάνου: «Θα μηνύσουμε τους γιατρούς του νοσοκομείου αν...»

Κούγιας για υπόθεση Καλλιάνου: «Θα μηνύσουμε τους γιατρούς του νοσοκομείου αν...» Φωτογραφία: EUROKINISSI
Η οικογένεια Καλλιάνου θα κινηθεί νομικά κατά των γιατρών του νοσοκομείου «Αττικόν» στην περίπτωση που αυτοί μηνύσουν τον κ. Γιάννη Καλλιάνο και τον αδελφό του, για δυσφήμιση σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια.

«Διάβασα και άκουσα ότι οι ιατροί του Νοσοκομείου «Αττικόν» θα μηνύσουν τον κύριο Γιάννη Καλλιάνο και τον αδελφό του, γιατί δήθεν τους δυσφήμησαν», ανέφερε μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο κ. Κούγιας.

«Εκείνο που θέλω να τους δηλώσω κατηγορηματικά είναι ότι η ανακοίνωση αυτή μου έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, γιατί αποδεικνύει μια απόλυτη έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του πατέρα των αδελφών Καλλιάνου, ο οποίος μπήκε όρθιος, ζωντανός και αρτιμελής σε αυτό το νοσοκομείο και κατέληξε στο νεκροταφείο», σημείωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο κ. Κούγιας κατέληξε στη δήλωσή του λέγοντας τα εξής: «Είμαι βέβαιος ότι οι δικηγόροι των ιατρών θα τους έχουν ενημερώσει ότι, όταν κάποιος υποβάλλει μια ψευδή μήνυση εις βάρος ενός που έχει δίκαιο, θα αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και ενδεχομένως της ψευδούς καταθέσεως»