Ελλάδα

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα και μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό προς Αεροδρόμιο

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα και μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό προς Αεροδρόμιο
Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγούν που κινούνται αυτή την ώρα στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο καθώς συνεχίζεται το μποτιλιάρισμα, με χαμηλές ταχύτητες και μεγάλες καθυτερήσεις.

Σε «Γολγοθά» έχει μετατραπεί η κυκλοφορία οχημάτων σε μεγάλο κομμάτι της Αττικής Οδού, όπου καταγράφεται μεγάλο μποτιλιάρισμα από το πρωί της Τετάρτης μέχρι αυτήν την ώρα λόγω εργασιών που διεξάγονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Φυλής μέχρι τον κόμβο Κηφισίας.

Οι οδηγοί δοκιμάζουν τα νεύρα και την υπομονή τους καθώς κινούνται με χαμηλές ταχύτητες για μεγάλη απόσταση με το μποτιλιάρισμα να ξεπερνά τα 30 λεπτά αναμονής. 

Με ανακοίνωσή της η Αττική Οδός ενημερώνει ότι κλειστή θα παραμείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, λόγω έκτακτων εργασιών επείγουσας αποκατάστασης βλάβης σε καλώδιο ηλεκτρικής παροχής μέσης τάσης (20KV), που θα πραγματοποιηθούν κατ’ εξαίρεση έως και το πρωί της ερχόμενης Κυριακής (12.05.24).

{https://twitter.com/aodostraffic/status/1788189600734666820}