Ελλάδα

Πυροβολισμοί στον Βύρωνα: Γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους - Νεκρός ο 32χρονος οδηγός (Βίντεο, Εικόνες)

Πυροβολισμοί στον Βύρωνα: Γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους - Νεκρός ο 32χρονος οδηγός (Βίντεο, Εικόνες) Φωτογραφία: INTIME
Οι δράστες πυροβόλησαν τρεις φορές, πληροφορίες ότι το παιδί του ζευγαριού ήταν μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης στον Βύρωνα.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την ενέδρα θανάτου στον Βύρωνα, στο οποίο έπεσε νεκρός ένας άνδρας.

Λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης έπεσαν πυροβολισμοί στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη στον Βύρωνα. Οι δράστες πλησίασαν με μηχανή το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας 32χρονος, αλβανικής καταγωγής και μία 37χρονη γυναίκα. Πυροβόλησαν τρεις φορές, σκοτώνοντας τον άνδρα, ενώ η γυναίκα φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά, σύμφωνα με πληροφορίες.

vyronas13_fa223.jpg

Το ζευγάρι είχε πάει σε πάρκο του Βύρωνα, προκειμένου να πάρει το παιδί τους που ήταν εκεί και έπαιζε. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί είδε τη δολοφονική επίθεση. Οι εκτελεστές εκτιμάται ότι ήταν έμπειροι και φέρεται να παρακολουθούσαν το θύμα και να περίμεναν πότε θα σταματούσε το αυτοκίνητό του. Κατά την αστυνομία οι εκτελεστές ήταν έτοιμοι για όλα. 

{https://www.facebook.com/dikaiologitika/videos/994265682303770/}

vyronas10_bc217.jpg

vyronas9_8be67.jpg

Μόλις ειδοποιήθηκε η αστυνομία για τους πυροβολισμούς, στον Βύρωνα έσπευσαν στελέχη του Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι αναζητούν μαρτυρίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η εκτέλεση του 32χρονου.

vyronas15_64d84.jpg

vyronas11_b7fff.jpg

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνει και το παρελθόν του θύματος, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε προσωπικές διαφορές.

vyronas14_accd5.jpg

vyronas12_00544.jpg

vyronas16_a3067.jpg

Η πρώτη μαρτυρία

{https://www.youtube.com/watch?v=lPXxk3CbaCk}