Ελλάδα

Τέλος εποχής για τον «Άλλο άνθρωπο», η ανάρτηση Πολυχρονόπουλου

Τέλος εποχής για τον «Άλλο άνθρωπο», η ανάρτηση Πολυχρονόπουλου
Η οργάνωση «Άλλος άνθρωπος» μένει χωρίς στέγη καθώς όπως ανακοίνωσε ο Κώστας Πολυχρονόπουλος μπήκε πωλητήριο στο κτίριο.

Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος έσπασε τη σιωπή του και με μια αινιγματική ανάρτησή του στο Facebook, ουσιαστικά ενημέρωσε τους υποστηρικτές και τους φίλους της οργάνωσης «Άλλος άνθρωπος» για τις αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί.

Πωλείται ο χώρος που φιλοξενήθηκε η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

polyxronopoulos fb f51ca

Ειδικότερα, στην φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση φαίνεται το κτίριο που στεγάζεται η κοινωνική κουζίνα στην περιοχή του Μεταξουργείου, και την ταμπέλα «Πωλείται το παρόν κατάστημα». Η επίμαχη φωτογραφία συνοδεύεται από τη λεζάντα του Πολυχρονόπουλου «αυτό είναι το τέλος».

Η ανάρτηση αναστάτωσε τους φίλους της κοινωνικής κουζίνας και σε σχετική ερώτηση για το τι υποδηλώνει η φωτογραφία και η αγγελία πώλησης του ακινήτου, ο δημιουργός του «Άλλου άνθρωπου» απάντησε ότι όντως μπαίνει πωλητήριο στο κτίριο της οργάνωσης καθώς το συμβόλαιο έληξηε και ο ιδιοκτήτης λόγω οικονομικ΄ής κατάστασης επιθυμεί την πώληση του κτιρίου.

{https://www.facebook.com/konpol64/posts/7719856164716008?ref=embed_post}

Υπενθυμίζεται ότι ο δημιουργός του άλλου ανθρώπου βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες για μη χρηστή διαχείριση των χρημάτων που προορίζονταν για την κοινωνική κουζίνα. Ειδικότερα, ελέγχεται για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κατηγορείται ότι μαζί με μέλη της οικογένειας του, έχουν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, αποκομίζοντας περίπου 600.000 ευρώ.