Ελλάδα

Βραυρώνα: Το βρέφος δέχτηκε χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατό του

Βραυρώνα: Το βρέφος δέχτηκε χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατό του
Δολοφονία αποδεικνύεται ο θάνατος του μωρού, που εντοπίστηκε νεκρό στη Βραυρώνα.

Το μωρό, το οποίο πέταξε ο πατέρας του στα σκουπίδια στη Βραυρώνα, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα γεννήθηκε ζωντανό κα πλήρες προς την κύηση για να επιβιώσει.

Μέχρι τώρα υπήρχαν ερωτήματα αν το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό. Ωστόσο νέες αποκαλύψεις δείχνουν ότι το μωρό φέρει προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα στο σώμα του. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό μπορεί να χτυπήθηκε μέχρι θανάτου και να μπήκε μετά στη σακούλα για να πεταχτεί στα σκουπίδια. Εκεί δέχθηκε νέα χτυπήματα από τη διαδικασία σύνθλιψης των απορριμμάτων.

Ωστόσο νεότερη εκδοχή αναφέρει ότι τα χτυπήματα αυτά μπορεί να προκλήθηκαν στην περίπτωση που οι γονείς έβαλαν το μωρό στη σακούλα ζωντανό και στη συνέχεια το μωρό τραυματίστηκε θανάσιμα από το μηχάνημα σύνθλιψης των απορριμμάτων. Το μωρό χτυπήθηκε ξανά από το μηχάνημα καθώς συνέχισε να λειτουργεί, και έτσι προκύπτουν τα μεταθανάτια χτυπήματα.

Το μωρό φέρει χτυπήματα στο σώμα και κυρίως στο κεφάλι του ωστόσο σε λίγες μέρες θα προκύψει από τον πλήρη ιατροδικαστικό έλεγχο ποια και πόσα χτυπήματα ήταν προθανάτια και μεταθανάτια.

Παράλληλα, αύριο οδηγούνται στον εισαγγελέα γα να απολογηθούν οι γονείς του μωρού.