Ελλάδα

Χαμός στο Ηράκλειο: Συνελήφθη χωρίς δίπλωμα και αποκαλύφθηκε πως...ήταν δολοφόνος

Χαμός στο Ηράκλειο: Συνελήφθη χωρίς δίπλωμα και αποκαλύφθηκε πως...ήταν δολοφόνος
Μετά τη σύλληψη του 44χρονου προέκυψε πως εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία που είχε σημειωθεί στην Αλβανία το 2014.

Aστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου εντόπισαν χθες το πρωί ένα αυτοκίνητο το οποίο θεώρησαν ύποπτο και έλεγξαν τον οδηγό. Ο οδηγός που κατάγεται από την Αλβανία δήλωσε τα στοιχεία του και έδειξε το ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς στο οποίο αναγραφόταν ότι εκδόθηκε στο Τμήμα Αλλοδαπών Αθηνών, ωστόσο υπήρχαν ενδείξεις ότι ήταν πλαστό.

Το άτομο προσήχθη και ακολούθησε ενδελεχής έρευνα στην πληροφοριακή βάση δεδομένων όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν 44χρονο σε βάρος του οποίους είχε εκδοθεί από το 2015 Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Αλβανίας για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία, για πράξεις που έγιναν το 2014 στη γειτονική χώρα.

Ο 44χρονος δήλωσε τα πραγματικα του στοιχεία αναφέροντας ότι το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας τουριστικής εταιρίας το είχε ως κατοικία.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Διαπιστώθηκε ότι τα ψεύτικα στοιχεία που αναγράφονταν στα πλαστά έγγραφα είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο για κατοχή και διακίνηση μικροποσότητας κοκαΐνης, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για βιασμό 23χρονης.