Ελλάδα

Φτάνει η ώρα της αποφυλάκισης για τη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην Παλιοσπύρου

Φτάνει η ώρα της αποφυλάκισης για τη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην Παλιοσπύρου
«Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Δεν μου είναι ευχάριστο, δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής» σχολίασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου που έζησε τον εφιάλτη της επίθεσης με βιτριόλι πριν περίπου τέσσερα χρόνια.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε πώς αισθάνεται που η γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι αποφυλακίζεται σε 1,5 χρόνο από τώρα, ενώ εξήγησε πως ετοιμάζεται να προσφύγει στα αστικά δικαστήρια.

Μιλώντας στον Alpha, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στην αποφυλάκιση, τονίζοντας πως προσπαθεί να μην το σκέφτεται: «Δεν μου είναι ευχάριστο, δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής. Όταν ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει να σε σκοτώσει και δεν έχει μετανιώσει, αυτό με κάνει να ανησυχώ» σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη προσφυγή της στα αστικά δικαστήρια.

«Ο στόχος της είναι να μειώσει την ποινή της στο Εφετείο. Πιστεύω ότι στη δική μου περίπτωση δεν βρίσκω λογική πάνω σε αυτό», τόνισε.

«Ετοιμάζομαι να κάνω αγωγή στα αστικά δικαστήρια για αποζημίωση και τα χρήματα να πάνε στους εγκαυματίες». Όπως σημείωσε, άλλωστε, δεν θέλει να πάρει χρήματα από τη γυναίκα που χαίρεται ακόμη με το κακό που της έκανε. 

Ερωτηθείσα, τέλος, για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της και για τον σύντροφο που στάθηκε δίπλα της, δήλωσε:

«Ναι, μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι, που από πολύ νωρίς βρέθηκε κάποιος άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και πραγματικά μου έδειξε την αγάπη του και τον έρωτά του, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για εμένα. Τότε δεν μπορούσα να το ζήσω και να το ευχαριστηθώ 100%, όμως ήταν εκεί».