Ελλάδα

Άνω Λιόσια: Βίντεο ντοκουμέντο από τον 59χρονο που προσπάθησε να κάψει την σορό του πατέρα του

Άνω Λιόσια: Βίντεο ντοκουμέντο από τον 59χρονο που προσπάθησε να κάψει την σορό του πατέρα του
Ο ιατρός που προχώρησε στη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη έκρινε πως ο 59χρονος - που έκρυβε επί μήνες τη σορό του πατέρα του - δεν χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα

Στο αυτόφωρο αναμένεται να δικαστεί αύριο ο 59χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι για μήνες απέκρυπτε τον θάνατο του πατέρα του, ενώ το βράδυ της Κυριακής αποφάσισε να πυρπολήσει τη σορό του.

Ειδικός εξέτασε τον κατηγορούμενο και απεφάνθη ότι δεν χρήζει εγκλεισμού σε ψυχιατρική κλινική, ενώ πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο 82χρονος άνδρας φέρει μεταθανάτια τραύματα που προέκυψαν στην προσπάθεια του γιου του να τεμαχίσει την σορό προκειμένου να καταφέρει να τον μετακινήσει.

Σημειώνεται πως ο 59χρονος υποστήριξε, από την πρώτη στιγμή, πως ο πατέρας του ήταν νεκρός για μεγάλο διάστημα και πως ο ίδιος δεν είχε λεφτά να πληρώσει την κηδεία του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει ο ΑΝΤ1, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έχουν καταφθάσει στο σπίτι της οδού Αγαμέμνονος στα Άνω Λιόσια - έπειτα από την καταγγελία που είδαν κάτι ύποπτο από την ταράτσα του σπιτιού τους.

Εκεί έχουν βρει τον 59χρονο στην αυλή, δίπλα σε υπολείμματα φωτιάς και του ζητούν να απομακρυνθεί. Μόλις αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για ανθρώπινη σορό, προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες.

59χρονος: Όχι, δεν θέλω να με δέσετε…

Αστυνομικός: Είναι ο νόμος έτσι. Τέλος

59χρονος: Δεν μ’ ενδιαφέρει ο νόμος.

Οι αστυνομικοί βγάζουν εντέλει από τον χώρο τον 59χρονο και του επιτρέπουν να καθίσει στο πεζοδρόμιο, γιατί είναι σε σύγχυση. Με τους φακούς ξεκινούν έρευνα και εντοπίζουν σε κάδο απορριμμάτων ανθρώπινο κεφάλι και άκρα.