Ελλάδα

Συναγερμός στη Σύμη: Αγνοείται βραβευμένος δημοσιογράφος του BBC

Συναγερμός στη Σύμη: Αγνοείται βραβευμένος δημοσιογράφος του BBC
Συναγερμός έχει σήμανει στη Σύμη έπειτα από την εξαφάνιση του 67χρονου βραβευμένου Βρετανού δημοσιογράφου Michael Mosley, ο οποίος βρισκόταν το νησί για διακοπές.

Τα ίχνη του Michael Mosley - παραγωγού και παρουσιαστή που εργάζεται για το BBC από το 1985 - χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης από τη Σύμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», χθες το μεσημέρι ο δημοσιογράφος μαζί με τη σύζυγο του και ένα φιλικό τους ζευγάρι βρίσκονταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου. Περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι ο 67χρονος, ο οποίος δεν φέρεται να είχε θέματα με την υγεία του, αποφάσισε να επιστρέψει στο Γυαλό πεζός. Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής και τα ίχνη του αγνοούνται.

Η σύζυγός του δήλωσε σήμερα Πέμπτη την εξαφάνιση του 67χρονου δημοσιογράφου στην αστυνομία, ενώ άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σε αυτές συμμετέχουν εκτός την αστυνομία και το Λιμενικό, εθελοντική Ομάδα, η Πυροσβεστική, ενώ γίνεται χρήση drone και σύντομα πρόκειται να μεταβεί στο νησί και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που θα συνδράμει στις έρευνες.

{https://www.instagram.com/reel/C7Tx8oTxdN3/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}