Ελλάδα

Θρίλερ με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC στη Σύμη: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει το σημείο που εθεάθη τελευταία φορά

Θρίλερ με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC στη Σύμη: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει το σημείο που εθεάθη τελευταία φορά
Ο Μόσλεϊ είναι μια από τις πιο γνωστές φιγούρες της βρετανικής τηλεόρασης.

Ένα αγωνιώδες θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Σύμη με την εξαφάνιση του πασίγνωστου Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλει, ο οποίος είχε πάει για μπάνιο σε παραλία του νησιού και κατά την επιστροφή του στο σπίτι, εξαφανίστηκε.

Όλο και πυκνώνει το πέπλο μυστηρίου, που έχει σκεπάσει την υπόθεση εξαφάνισης του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, στη Σύμη. Τα ίχνη του 67χρονου χάθηκαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ενώ επέστρεφε από την παραλία στο σπίτι του στην περιοχή Πέδι.

Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενικό «χτενίζουν» το νησί, ενώ ειδικό drone σαρώνει τα δύσβατα σημεία. Φωτογραφίες που έφερε το MEGA στο φως της δημοσιότητας, μισή ώρα μετά την εξαφάνισή του, τον δείχνουν να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι.

Ήδη βρετανικά μέσα σπεύδουν στο νησί για να καλύψουν το γεγονός, καθώς ο Μόσλεϊ είναι μια από τις πιο γνωστές φιγούρες της βρετανικής τηλεόρασης. Ο Μόσλεϊ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Βρετανία και η είδηση για την εξαφάνισή του απασχολεί ιδιαιτέρως.

Επίσης, σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο Βρετανός παρουσιαστής να περπατάει στην διαδρομή προς την Αγία Μαρίνα.