Ελλάδα

Σήμερα η ιατροδικαστική στη σορό του Μάικλ Μόσλεϊ: Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο

Σήμερα η ιατροδικαστική στη σορό του Μάικλ Μόσλεϊ: Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο
Τραγική κατάληξη είχε δυστυχώς το θρίλερ με την εξαφάνιση του πασίγνωστου παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη.

Μετά από πέντε ημέρες ερευνών εντοπίστηκε εντέλει την Κυριακή η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ σε απόσταση μόλις δέκα μέτρων από την παραλία της Αγίας Μαρίνας και μάλιστα πολύ κοντά σε beach bar.

Η σορός βρέθηκε πάνω σε βράχια, ενώ αναφέρεται πως γύρω από το σημείο υπήρχε έντονη δυσοσμία, κάτι που μαρτυρά ότι ο Μάικλ Μόσλεϊ πιθανότατα έχασε τη ζωή του την πρώτη εκείνη ημέρα της εξαφάνισής του.

Το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει πως ο παρουσιαστής ξεκίνησε από την παραλία στον Άγιο Νικόλαο, περπάτησε μέσα από τον οικισμό στο Πέδι και έφτασε μέσα από ένα δύσβατο μονοπάτι στην Αγία Μαρίνα. Σημειώνεται πως εκείνη την ημέρα οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα υψηλές και πιθανότα αυτός είναι ο λόγος που κατέρρευσε. Σημειώνεται πως από τη μακροσκοπική εξέταση της σορού δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που μαρτυρούσε εγκληματική ενέργεια, ενώ σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση στη Ρόδο.

Υπενθυμίζεται πως την σορό του άτυχου παρουσιαστή εντόπισε κάμεραμαν της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, την ώρα που τραβούσε πλάνα. Όπως είπε, είδε κάτι να «γυαλίζει» και στην συνέχεια βγάζοντας φωτογραφίες το σημείο διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα άτομο το οποίο να ομοιάζει στις περιγραφές για τον Μόσλεϊ.