Ελλάδα

Φρίκη στον Πύργο: Η 11χρονη πάλεψε για τη ζωή της - Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή

Φρίκη στον Πύργο: Η 11χρονη πάλεψε για τη ζωή της - Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή Φωτογραφία: EUROKINISSI
Η 11χρονη που δολοφονήθηκε από τον θείο της στον Πύργο φορούσε ακόμα το φόρεμα και το εσώρουχό της.

Τα πρώτα δείγμα του ιατροδικαστή στη σορό της 11χρονης που δολοφονήθηκε με κατσαβίδι στον Πύργο, κατά την ομολογία του δράστη και θείου της, δεν είναι σαφή για το αν είχε προηγηθεί βιασμός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 11χρονη, όταν εντοπίστηκε από τις Αρχές στο χωράφι, που υπέδειξε ο δράστης, φορούσε ακόμα το φόρεμα και το εσώρουχό της. Η 11χρονη είχε αίματα παντού καθώς προσπαθούσε να απωθήσει τον δράστη.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος, ξάδελφος και κουμπάρος της μητέρας της 11χρονης, είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης. Καταδικάστηκε το 2020 για τον βιασμό 14χρόνης από το μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου αλλά δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή.

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

Η ανάρτηση του δράστη για την 11χρονη

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, πατέρας 6 παιδιών, είχε κάνει και ανάρτηση στο Facebook μετά το amber alert για την εξαφάνιση της 11χρονης.

«Έχει χαθεί η κόρη μου, σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι να μας ειδοποιήσει, σας παρακαλώ. Από Μυρτιά Ηλείας» έγραφε στη σελίδα του στο Facebook. Ζητούσε από όποιον γνωρίζει κάτι να τον ενημερώσει.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

Η εξαφάνιση και η αποκάλυψη της δολοφονίας

Η εξαφάνιση της 11χρονης Β.Ν του Χ., δηλώθηκε σήμερα 10 Ιουνίου και ώρα 2:45μ.μ στην αρμόδια υπηρεσία από τον πατέρα της Χ.Ν.

Από την προανάκριση που ακολούθησε και την αξιοποίηση των στοιχείων προσήχθη στην αρμόδια Υπηρεσία ο Σ.Σ (του Σ. και της Χ.), ο οποίος ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας της ανήλικης και οδήγησε τις Αρχές στη θέση Καταρράχι του δήμου Ανδραβίδας,- Κυλλήνης.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

Ο δράστης, ήταν αυτός που υπέδειξε το μεσημέρι της Δευτέρας το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει τη σορό της ανιψιάς του.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

Το σημείο ήταν περίπου 25χλμ από εκεί που εξαφανίστηκε η ανήλικη, μέσα σε έναν καλαμώνα. Η ανήλικη εντοπίστηκε από τις Αρχές με τραύματα στον λαιμό από άγνωστο αιχμηρό αντικείμενο ενώ το ρεπορτάζ κάνει λόγο για κατσαβίδι.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

Πώς έγινε η δολοφονία της 11χρονης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 11χρονη έφυγε χθες από το σπίτι της για να πάει στη θείας της. Ωστόσο το παιδί δεν έφτασε ποτέ εκεί και αμέσως οι γονείς ενημέρωσαν για την εξαφάνισή της. Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του 37χρονου και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 37χρονος δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του το βράδυ της 9ης Ιουνίου. Ο λόγος είναι ότι στα χωράφια όπου εντοπίστηκε η σορός της 11χρονης, το πρωί υπάρχουν πολλοί εργάτες γης και κάποιος θα έβλεπε κάτι. Ωστόσο άγνωστο παραμένει αν δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του μέσα στο αυτοκίνητό του ή στο χωράφι, όπου βρέθηκε η σορός της.