Ελλάδα

Το λαϊκό λαχείο σήμερα κληρώνει 2.150.000 ευρώ

Το λαϊκό λαχείο σήμερα κληρώνει 2.150.000 ευρώ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Σήμερα στις 19:00 live η 24η κλήρωση του λαϊκού λαχείου.

Το ποσό των 2.150.000 εκατ. ευρώ κληρώνει σήμερα 11 Ιουνίου το λαϊκό λαχείο καθώς στην προηγούμενη κλήρωση είχε γίνει τζάκποτ.

Για να κερδίσει κανείς το ποσό πρέπει να αγοράσει έναν λαχνό ή μία ολόκληρη 5άδα, για να αυξήσει τις πιθανότητες κέρδους. Μία 5άδα κοστίζει 10 ευρώ και το ένα, μεμονωμένο λαχείο 2 ευρώ.

Το λαϊκό λαχείο, που κληρώνει κάθε Τρίτη είναι μοναδικό και διαφοροποιείται με βάση 3 χαρακτηριστικά: τη σειρά, τον αριθμό και το στοιχείο.

Ο μεγάλος νικητής είναι αυτός που ο λαχνός του έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα με τον λαχνό που προκύπτει από την κλήρωση τη συγκεκριμένη μέρα, που αναγράφει ο λαχνός, για παράδειγμα σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου θα διεξαχθεί η 24η κλήρωση του λαϊκού λαχείου.

Αν ο τυχερός αυτός λαχνός δεν έχει πωληθεί τότε ακολουθεί τζάκποτ και το διανεμόμενο ποσό που έχει συγκεντρωθεί μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο σύνολο του τριδύμου.

Ωστόσο, δεν κερδίζει μόνο ο κάτοχος του μεγάλο λαχνού καθώς σε κάθε κλήρωση, προκύπτει ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες που κυκλοφορούν.