Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η απολογία του ποινικολόγου - Σε λίγο η απόφαση για προφυλάκιση ή μη

Ολοκληρώθηκε η απολογία του ποινικολόγου - Σε λίγο η απόφαση για προφυλάκιση ή μη
Ολοκληρώθηκε η απολογία του ποινικολόγου. Πλέον, αναμένεται το αποτελεσμα της διάσκεψης μεταξυ ανακριτριας και εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση, αν δηλαδή θα προφυλακιστεί ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος ποινικολόγος άλλαξε εντελώς υπερασπιστική γραμμή και ομολόγησε την πράξη του, ότι δηλαδή ο ίδιος χτύπησε άσχημα τη γυναίκα του, από την οποία ζητά συγνώμη και εμφανίζεται μετανιωμένος για όσα της προκάλεσε.

Η εκ διαμέτρων αλλαγή υπερασπιστικής πλεύσης του κατηγορουμενου για βαριά σκοπουμενη σωματική βλάβη συνδέεται άμεσα με το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες η 18η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση επισκέφθηκε αργά το βράδυ την 37χρονη στο σπίτι της και της πήρε κατάθεση. Εκεί, η άτυχη γυναίκα φέρεται να επιβεβαίωσε τα ευρήματα του γιατρού και να περιέγραψε τον ξυλοδαρμό της από το σύζυγό της.

Πριν από την απολογία του 52χρονου, το κατώφλι της ανακριτριας πέρασαν τρεις μάρτυρες υπερασπισης, η πρώην σύζυγος του 52χρονου, η μεγάλη κόρη του από τον πρώτο του γάμο και ο κουμπάρος και στενός φιλος επίσης δικηγόρος του κατηγορουμενου.