Ελλάδα

Λαϊκό Λαχείο: Τρίτο τζακπότ – Κληρώνει σήμερα 2.170.000 ευρώ

Λαϊκό Λαχείο: Τρίτο τζακπότ – Κληρώνει σήμερα 2.170.000 ευρώ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Μετά από τρία τζακπότ, το λαϊκό λαχείο κληρώνει σήμερα 2.170.000 ευρώ.

Η κλήρωση της 25ης κλήρωσης του λαϊκού λαχείου θα γίνει σήμερα στις 19:00 ζωντανά.

Το λαϊκό λαχείο κληρώνει σήμερα το ποσό των 2.170.000 εκατ. ευρώ και για να κερδίσει κανείς το ποσό αυτό θα πρέπει να έχει αγοράσει έναν λαχνό ή μία ολόκληρη 5άδα, για να αυξήσει τις πιθανότητες κέρδους. Μία 5άδα κοστίζει 10 ευρώ και το ένα, μεμονωμένο λαχείο 2 ευρώ.

Το λαϊκό λαχείο, που κληρώνει κάθε Τρίτη είναι μοναδικό και διαφοροποιείται με βάση 3 χαρακτηριστικά: τη σειρά, τον αριθμό και το στοιχείο.

Ο μεγάλος νικητής είναι αυτός που ο λαχνός του έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα με τον λαχνό που προκύπτει από την κλήρωση τη συγκεκριμένη μέρα, που αναγράφει ο λαχνός, για παράδειγμα σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου θα διεξαχθεί η 25η κλήρωση του λαϊκού λαχείου.

Αν ο τυχερός αυτός λαχνός δεν έχει πωληθεί τότε ακολουθεί τζάκποτ και το διανεμόμενο ποσό που έχει συγκεντρωθεί μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο σύνολο του τριδύμου.

Ωστόσο, δεν κερδίζει μόνο ο κάτοχος του μεγάλο λαχνού καθώς σε κάθε κλήρωση, προκύπτει ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες που κυκλοφορούν.