Ελλάδα

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Είχε ακονίσει πρώτα το φονικό μαχαίρι, απίστευτη η αγριότητα του εγκλήματος

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Είχε ακονίσει πρώτα το φονικό μαχαίρι, απίστευτη η αγριότητα του εγκλήματος
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη όταν ένας 81χρονος σκότωσε την σύζυγό του με μαχαίρι.

Το έγκλημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 21/6 στην Αλεξανδρούπολη, όπου ένας 81χρονος σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του. Σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή την σκότωσε χτυπώντας την 12 φορές με μαχαίρι. Αμέσως μετά, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πίνοντας χλωρίνη.

Πρόκειται για ζευγάρι Ελλήνων μεταναστών που είχαν επιστρέψει στη χώρα. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά. Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο, χαρακτήρισε το έγκλημα ως ένα από τα πιο βίαια και σκληρά που έχει αντιμετωπίσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η γυναίκα έφερε τραύματα στην τραχηλική χώρα και θώρακα ενώ ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Μάλιστα, δίπλα στο θύμα βρέθηκε και μία λίμα ακονίσματος μαχαιριών γεγονός που δείχνει πως ο γυναικοκτόνος ακόνισε το φονικό μαχαίρι πριν σκοτώσει τη σύζυγό του.

Ο 81 ετών είχε απασχολήσει ξανά την Αστυνομία στις 5/6/2024 για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του εγγονού του και είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Τότε η σύζυγος του αλλά και η μητέρα του παιδιου και κόρη του δράστη είχαν ζητήσει μέσω του αξιωματικού υπηρεσίας του Α.Τ Αλεξανδρούπολης από την εισαγγελία πρωτοδικών την ψυχιατρική του εξέταση ο εισαγγελέας ωστόσο έκρινε ότι δεν κρίνεται σκόπιμη η παραπομπή του για ψυχιατρική εξέταση.