Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για το δημοσιογράφο της ΕΡΤ που έδειρε την σύντροφό του

Νέες αποκαλύψεις για το δημοσιογράφο της ΕΡΤ που έδειρε την σύντροφό του
Αποκάλυψη για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του, οι απειλές εναντίον της μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμού της συντρόφου του επίσης δημοσιογράφου, μετά από καταγγελία της 30χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί κάλεσαν και την πρώην σύζυγο του δημοσιογράφου της ΕΡΤ και μητέρα των δύο παιδιών του, έτσι ώστε να τους πει και η ίδια λεπτομέρειες για τη ζωή τους και να απαντήσει αν και η ίδια στο παρελθόν έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Ο δημοσιογράφος μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του απείλησε και την πρώην σύζυγό του: «Θα σε θάψω ζωντανή»

Ειδικότερα, στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του. Μάλιστα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, απείλησε την σύζυγό του λέγοντάς της «θα σε θάψω ζωντανή», προφανώς διότι έμαθε ότι η πρώην σύζυγός του μίλησε με την σύντροφό του.

Η δημοσιογράφος του «Πρωινού» ανέφερε τα εξής: «Η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου έχει καταθέσει ξυλοδαρμούς, απειλές και έχει αποδείξεις και στοιχεία. Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ που συνέβη ο ξυλοδαρμός της συναδέλφου, όταν έφυγε ο δράστης από το σπίτι, φαίνεται να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου και να την απείλησε. Η φράση ήταν «θα σε θάψω ζωντανή». Ενδεχομένως, η εν διαστάσει σύζυγος να μίλησε με το θύμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

{https://www.youtube.com/watch?v=i7ms9-admw4}

Θ. Κατερινόπουλος για δημοσιογράφο της ΕΡΤ: «Έπεσα από τα σύννεφα, τον θεωρούσα άνθρωπο χαμηλών τόνων»

Μιλώντας για το περιστατικό ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος είπε  «Εγώ έπεσα από τα σύννεφα, τον θεωρούσα άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε αυτός να φτάσει εκεί. Αλλά, εγώ δεν δέχομαι ότι υπάρχει έξαρση με την έννοια ότι πριν γίνει αυτεπάγγελτο το αδίκημα αυτό, δεν προλαβαίναμε στα αστυνομικά τμήματα να δεχόμαστε εγκλήσεις τότε από κακοποιημένες γυναίκες, οι οποίες στη συνέχεια τις απέσυραν. Και απλών γυναικών και επωνύμων γυναικών.Το φαινόμενο αυτό υπήρχε και μάλιστα πολύ ψηλά και τότε, απλά η νομοθεσία ήταν τέτοια που δεν οδηγούνταν κανένας στα δικαστήρια για διάφορους λόγους: Ηταν εκβιαζόμενες, τις απέσυραν, τα έβρισκαν. Τώρα με το αυτεπάγγελτο δεν μπορούν να κάνουν πίσω»

«Δεν ξέρω αν αυτές οι αυστηρές διατάξεις λειτουργούν αποτρεπτικά ή όχι. Θα έπρεπε. Εδώ μιλούν για VIP Κορυδαλλού. Ήδη έχουμε δικηγόρο, προβλέπω και δημοσιογράφους, άντε μας λείπει πλέον κανένας γιατρός, κανένας βουλευτής, κανένας αστυνομικός για να διευρυνθεί η πτέρυγα αυτή. Οσονούπω θα φτάσουμε κι εκει»  μιλώντας στο Mega.

«Έπεσα κυριολεκτικά από τα σύννεφα, άρα για κανέναν δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ σίγουροι».