Ελλάδα

Τρεις συλλήψεις διωκόμενων από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Αττική

Τρεις συλλήψεις διωκόμενων από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Αττική
Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της ημέρας με συλλήψεις της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ ατόμων για τα οποία εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους.

Συνελήφθη, την 28-6-2024 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -5- ετών και -5- μηνών για σύσταση συμμορίας και απάτη. Ειδικότερα, ο 25χρονος κατηγορείται ότι ήταν μέλος συμμορίας η οποία διέπραττε απάτες σε βάρος πολιτών κατά τα έτη 2017 και 2018 σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια με όφελος άνω των -120.000- ευρώ.

Συνελήφθη, την 27-6-2024 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή του Αιγάλεω, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -5- ετών και ένταλμα σύλληψης για ληστεία και σε ποινή φυλάκισης -11- μηνών για απείθεια και αντίσταση.
Ειδικότερα, ο 40χρονος κατηγορείται ότι το 2010 στην περιοχή του Χαϊδαρίου, μαζί με έτερο συνεργό, διέπραξε ληστεία.

Συνελήφθη, την 27-6-2024 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή των Αχαρνών, 38χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -6- ετών και χρηματικό πρόστιμο για διακίνηση ναρκωτικών.