Ελλάδα

Τι ώρα θα βρέξει σήμερα στην Αττική

Τι ώρα θα βρέξει σήμερα στην Αττική
Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο καιρού που έχει εκδώσει από χτες το μεσημέρι η ΕΜΥ.

Διαφορετικό θα είναι το σκηνικό του καιρού από σήμερα, με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Μπορεί τουλάχιστον στην Αττικη τις πρώτες πρωινές ώρες ο καιρός να είναι αίθριος αλλά προς το μεσημέρι τα σύννεφά θα πυκνώσουν και τουλάχιστον στα βόρεια του νομού θα σημειωθούν μπόρες.

Σύμφωνα με το meteo, βροχές θα σημειωθούν στις 6 το απόγευμα στα βόρεια προάστεια, δηλαδή από το Ολυμπιακό Στάδιο και πάνω.

Από το πρωί, βροχερό είναι το σκηνικό στη Βόρεια Ελλάδα ενώ τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία θα κατέβει νοτιότερα και θα πλήξει αρκετές περιοχές της χώρας.

Στον χάρτη του windy, όπως θα δείτε βροχές αναμένονται στα βόρεια, νότια της Αθήνας, αλλά και στο κέντρο από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 7 - 8 το βράδυ.

kataigides383_0e65e.jpg

Εντονότερη θα είναι η κακοκαιρία αύριο όπου θα πλήξει με μεγαλύτερη ένταση την Αττική, σχεδόν σε όλο το λεκανοπέδιο. Όπως μπορείτε να δείτε και στον χάρτη παρακάτω τα φαινόμενα θα πλήξουν την Στερεά Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής και νότιας Πελοποννήσου.

Μικρότερα προβλήματα, σύμφωνα με το windy θα έχει η κεντρική Μακεδονία αλλά και η Ήπειρος. Σταδιακά, και προς το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Από την Παρασκευή αναμένεται βελτίωση των συνθηκών με αύξηση της θερμοκρασίας.

attiki3893_33cc9.jpg