Ελλάδα

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το αμόκ του τουρίστα που έπεσε από μπαλκόνι στη Ζάκυνθο

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το αμόκ του τουρίστα που έπεσε από μπαλκόνι στη Ζάκυνθο
«Δύο φορές προσπάθησε να σταθεί στα πόδια του αλλά συνεχώς κατέρρεε» σημείωνει η ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων όπου έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Βρετανός.

Τις τελευταίες στιγμές πριν ο 23χρονος τουρίστας πέσει στο κενό περιέγραψε στο ert news η γυναίκα που εκμεταλλεύεται τα ενοικιαζόμενα όπου έχασε τη ζωή του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 23χρονος είχε πάει σε άλλο ξενοδοχείο από αυτό που διέμενε και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Ο νεαρός ανέβηκε στη σκεπή των ενοικιαζόμενων δωματίων και πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Όπως ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας του είπε «πρόσεχε», εκείνος όμως συνέχισε να κάνει επικίνδυνα άλματα στα μπαλκόνια. Το αποτέλεσμα, ήταν να πέσει από ύψος 3,5 μέτρα και να χάσει την ζωή του.

Σημειώνεται πως ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και κατέληξε, ενώ μερικές ώρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένας νεαρός επίσης Βρετανός, βρέθηκε πεσμένος και τραυματισμένος σοβαρά μπροστά στο μπαλκόνι του δωματίου του. Στη δεύτερη περίπτωση, αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.