Πολιτική

Χαρίτσης για υποκλοπές: Καθεστώς συγκάλυψης της Νέας Δημοκρατίας

Χαρίτσης για υποκλοπές: Καθεστώς συγκάλυψης της Νέας Δημοκρατίας
«Χρέος όλων των δημοκρατικών δυνάμεων είναι να υψώσουμε τείχος δημοκρατίας απέναντι στην κυβερνητική συγκάλυψη» τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Την απόφαση του ΑΠ για τις υποκλοπές σχολιάζει ο Αλέξης Χαρίτσης σημειώνοντας με νόημα ότι οι «οι στιγμές είναι κρίσιμες. Η σημερινή απόφαση του Αρείου Πάγου είναι αποκαλυπτική για το καθεστώς συγκάλυψης της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Αλέξης Χαρίτσης τονίζει ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και γενικές διαπιστώσεις και πως η «Νέα Αριστερά καλεί σε άμεση κοινωνική κινητοποίηση για να μπει φραγμός στον εκφυλισμό της δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα, καλεί σε κοινή δράση της δημοκρατικής αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο ώστε να έρθει το πόρισμα και το σύνολο της δικογραφίας στη Βουλή. Η Εθνική Αντιπροσωπεία πρέπει να ενημερωθεί. Και ο ελληνικός λαός έχει αναφαίρετο δικαίωμα να γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί με τη δυσώδη αυτή υπόθεση».

Ενώ καταλήγει λέγοντας: «Χρέος όλων των δημοκρατικών δυνάμεων είναι να υψώσουμε τείχος δημοκρατίας απέναντι στην κυβερνητική συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου της Μεταπολίτευσης».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση

{https://x.com/alexischaritsis/status/1818369645721927812}