Ελλάδα

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε
Της είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς τα ξημερώματα και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Του είχε κανει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία τον Μάιο.

Ακόμη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε καθώς μία 36χρονη δολοφονήθηκε στην Αμφιλοχία από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Το έγκλημα συνέβη όταν η γυναίκα επέστρεφε σπίτι της και ο 43χρονος της είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς τα ξημερώματα και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

mpampis_areti_38f0a.jpg

eglima_f3d50.jpg

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 43χρονος σκότωσε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο και έπειτα αυτοκτόνησε. Και οι δύο βρέθηκαν νεκροί έξω από το σπίτι.

Πώς έγινε η δολοφονία

Ο 43χρονος πήγε με την καραμπίνα τα ξημερώματα στο σπίτι της γυναίκας όπου βρισκόταν και το 13χρονο κοριτσάκι τους που άρχισε να φωνάζει και τότε ο κουμπάρος του ζευγαριού που έμενε έναν όροφο πιο πάνω κατεβηκε να τον σταματήσει γιατί κρατούσε την καραμπίνα.

Η 36χρονη τη στιγμή εκείνη επέστρεφε σπίτι με το αυτοκίνητο της. Ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο καπό του αυτοκινήτου, την πυροβόλησε από τον παμπρίζ και την πυροβόλησε και από το πλάι. Στη συνέχεια, αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Η γυναίκα φέρεται να τον είχε διώξει από το σπίτι ενώ του είχε κανει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία τον Μάιο. Στις 12/5, ο δραστης είχε συλληφθεί κατόπιν μηνύσεως της εν διαστάσει συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες. Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου αθωώθηκε. Είχαν αποκτήσει δύο παιδιά που είναι στην εφηβεία, 13 και 15 ετών.

Φωτογραφίες: e-maistros.gr