Ελλάδα

Η εξωτική παραλία με την αμμόγλωσσα στην Εύβοια

Η εξωτική παραλία με την αμμόγλωσσα στην Εύβοια Φωτογραφία: YOUTUBE/UPSTORIES
Στην παραλία Γρεγολίμανο θα βρεις καθαρά τιρκουάζ νερά και μια απέραντη θέα στο γαλάζιο

Η χώρα μας έχει την ευλογία να διαθέτει εξαιρετικές παραλίες με χρυσαφένια άμμο και νερά που θυμίζουν τους δημοφιλείς εξωτικούς προορισμούς χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψεις χιλιόμετρα μακριά ή να επιβιβαστείς σε πλοίο για τις επισκεφθείς.

Μια από τις παραλίες που κοσμούν την ελληνική ακτογραμμή είναι το Γρεγολίμανο στην Βόρεια Εύβοια που θα σε εντυπωσιάσει με την μαγευτική του εικόνα. Μια παραλία μοναδική στο είδος της. Καθαρά τιρκουάζ νερά, χρυσή άμμος και μια απέραντη αμμουδιά μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι σου αποτελούν το τρίπτυχο μιας εκδρομής για μπάνιο που θα θες να την επαναλάβεις με την πρώτη ευκαιρία.

Η εντυπωσιακή παραλία – αμμόγλωσσα της Εύβοιας με σήμα κατατεθέν τον ανεμόμυλο

Το σχήμα της, η γεωμορφία αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της την καθιστούν στο τοπ 10 των παραλιών κοντά στην Αττική που αξίζει να επισκεφθείς τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου. Οι γνώστες της περιοχής δεν την αλλάζουν με τίποτα. Η αμμόγλωσσα στο Γρεγολίμανο, κοντά στον Κάβο της Λιχάδας, είναι πραγματικά εντυπωσιακή με τα πεύκα να φτάνουν κυριολεκτικά ως τη θάλασσα.

Η παραλία είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Είναι ανοιχτή για όλους, ωστόσο, ενώ υπάρχουν και πιο απομονωμένα σημεία για να κολυμπήσει κανείς με την ησυχία του.

Για να έχεις μια εικόνα της παραλίας από ψηλά, μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο από το κανάλι Up Drones του Youtube.

{https://www.youtube.com/watch?v=1mX-tetVNUw}