Ελλάδα

Καλεντερίδης: Η Δέσποινα Βανδή ξεφτίλισε τους πολιτικούς (βίντεο)

Καλεντερίδης: Η Δέσποινα Βανδή ξεφτίλισε τους πολιτικούς (βίντεο) Φωτογραφία: INSTAGRAM
«Η Βανδή έχει κάτι "κάκαλα" να» είπε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ο Σάββας Καλεντερίδης πρώην πράκτορας της ΕΥΠ και μετέπειτα συγγραφέας και γεωστρατηγικός αναλυτής υμνεί την κίνηση της Δέσποινας Βανδή για την απόφασή της να μην συμμετάσχει σε φιλανθρωπική συναυλία στο Τσεσμέ, υπό μία αφίσα που απεικονίζει τον Κεμάλ.

«Ο Κεμάλ είναι ο σφαγέας των Ελλήνων για μένα» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή αργότερα και το θέμα της πήρε εθνικές διαστάσεις.

Ο Σάββας Καλεντερίδης στο κανάλι του στο Youtube, ωστόσο ύμνησε την κίνησή της και είπε χαρακτηριστικά ότι ξεφτίλισε τους πολιτικούς.

«Μία τραγουδίστρια λέει εγώ δεν μπορώ να βγω να τραγουδήσω και να φωτογραφηθώ, δεν συμφωνήσαμε κάτι τέτοιο. Έχει την ευαισθησία και μέσα στην Τουρκία με τους Τούρκους εξαγριωμένους λέει όχι» είπε για τη Δέσποινα Βανδή και συνέχισε δε, λέγοντας πως «λέμε αυτός φοράει παντελόνια. Πόσοι φοράν παντελόνια και εξευτέλισαν τον εαυτό τους και τη χώρα και η Βανδή κάτι κάκαλα να, που λέμε, και δεν είχε την ευαισθησία αυτή η κ. Μενδώνη, που πήγε στην Κωνσταντινούπολη που φωτογραφήθηκε σαν νάνος σε μία φωτογραφία τεράστια του Κεμάλ. Αυτή η κίνηση δεν είχε την ευαισθησία της Βανδή;» είπε ο Σάβββας Καλεντερίδης.

Εξήγησε δε, ότι «οι Τούρκοι ξέρουν από συμβολισμούς, τα δικά μας τα χαϊβάνια- για να πω και μία τουρκική λέξη- δεν ξέρουν και την πατάνε. Βάλαν τον Γιώργο Παπανδρέου να φωτογραφηθεί μπροστά από μία αφίσα του Κεμάλ πάνω από 20 μέτρα και κυκλοφόρησε η φωτογραφία μετά ο γίγαντας και ο νάνος» είπε μεταξύ άλλων.

{https://www.youtube.com/watch?v=m_KDLAxng7U}