Ελλάδα

Χαλκίδα: Ομάδα 10 ατόμων χτύπησε παρέα 3 ατόμων - Ανάμεσα στα θύματα και 20χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση Λυγγερίδη

Χαλκίδα: Ομάδα 10 ατόμων χτύπησε παρέα 3 ατόμων - Ανάμεσα στα θύματα και 20χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση Λυγγερίδη Φωτογραφία: Eurokinissi
«Είσαι ο …;», αυτή ήταν η φράση που φέρεται να είπε η ομάδα των 10 μαυροντυμένων με τις χειρουργικές μάσκες, τα ξύλινα ρόπαλα και τους σιδερένιους λοστούς, στον νεαρό.

Επίθεση με αθλητικό υπόβαθρο, σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ της Παρασκευής (19/7), στη περιοχή Λιανή Άμμος στη Χαλκίδα, με τρία θύματα εκ των οποίων τα δύο ανήλικα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταξύ των θυμάτων είναι και 20χρονος ο οποίος φέρεται εμπλεκόμενος στην υπόθεση θανάτου του Γιώργου Λυγγερίδη.

«Είσαι ο …;», αυτή ήταν η φράση που φέρεται να είπε η ομάδα των 10 μαυροντυμένων με τις χειρουργικές μάσκες, τα ξύλινα ρόπαλα και τους σιδερένιους λοστούς, στον 20χρονο, στον οποίο επιτέθηκαν ενώ βρισκόταν στο σημείο μαζί με δύο 15χρονους.

Ο 20χρονος, δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως λόγω της συγκεκριμένης εμπλοκής του, ίσως φοβήθηκε και γι’ αυτό εξαφανίστηκε, χωρίς να έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν έτσι ώστε να καταθέσει.

Από αυτά τα στοιχεία, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για επίθεση με αθλητικό υπόβαθρο. Μετά την επίθεση και τις κακώσεις που προκάλεσαν στα θύματα, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια, όπως έφτασαν στο σημείο.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τη νομοθεσία περί αθλητισμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ αναζητούνται στα πλαίσια του αυτοφώρου. Η προανάκριση διενεργείται από την ομάδα δίωξης ναρκωτικών, λαθρεμπορίου και αντιμετώπισης αθλητικής βίας.