Ελλάδα

Τροχαίο στην Εύβοια: «Ραγίζουν καρδιές» για τους δύο νεκρούς - «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στη γειτονιά των αγγέλων»

Τροχαίο στην Εύβοια: «Ραγίζουν καρδιές» για τους δύο νεκρούς - «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στη γειτονιά των αγγέλων»
Η ανάρτηση της ομάδας του 20χρονου Γιάννη Κικίδη για τον ίδιο και τη συνομήλικη συνοδηγό του.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το σοκαριστικό τροχαίο λίγο μετά τα φανάρια της Λαμψάκου στη Χαλκίδα, όπου δύο νεαρά άτομα, ο Γιάννης και η Ελένη, έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα.

Η πλαγιομετωπική σύγκρουση, ήταν τόσο ισχυρή για να στέρησει τη ζωή αυτών των δύο νέων. Μάλιστα, σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου θα γινόταν το 40ημερο μνημόσυνο για τον πατέρα του 19χρονου που έχασε τη ζωή του χθες. Ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή πριν από ένα μήνα περίπου καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό θέμα υγείας, σύμφωνα με το evima.gr.

Η ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνιζόταν ο νεαρός εξέδωσε ανακοίνωση χθες το βράδυ με την οποία αποχαιρετά τους δύο νέους: «Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας… Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων….Είμαστε συντεντριμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει…Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη)…Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη».

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το ΙΧ όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο θύματα συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λάμψακο Χαλκίδας, με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος. Δύο ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ενώ η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον χαμό των δύο νέων.

{https://www.youtube.com/watch?v=LHjTK96hCu0}

troheo_cc497.jpg

troheo1_304ea.jpg

troheo3_9aed2.jpg

troheo5_cd301.jpg

troheo6_d10f3.jpg

troheo4_50bc2.jpg