Ελλάδα

Παραμένει κλειστή η Αθηνών – Λαμίας μετά την ανατροπή βυτιοφόρου

Παραμένει κλειστή η Αθηνών – Λαμίας μετά την ανατροπή βυτιοφόρου Φωτογραφία: YOUTUBE
Σε εξέλιξη η μετάγγιση του υγραερίου που μετέφερε το βυτιοφόρο.

Για ώρες αναμένεται να παραμείνει κλειστή η εθνική Αθηνών- Λαμίας και στα δύο ρεύματα μετά την ανατροπή βυτιοφόρου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το βυτιοφόρο μετέφερε υγραέριο και κατευθυνόταν προς Λαμία όταν ανετράπη στο ύψος της Υλίκης στο 95,5 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας λίγο μετά τις 15:00.

Στο σημείο παραμένουν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα ενώ είναι σε διαδικασία η μετάγγιση του υγραερίου. . Η διαδικασία αναμένεται να είναι πολύωρη και για τον λόγο αυτό η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας θα παραμείνει κλειστή για αρκετές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες το βυτιοφόρο κινήθηκε ανεξέλεγκτο στα προστατευτικά τοιχία και τις μπάρες και αφού τα έσπασε μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και ανετράπη. Ο τράκτορας καρφώθηκε πάνω στο διαχωριστικό και το βυτίο ανετράπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

athinon-lamias_3d9f8.jpeg

Η αστυνομία έκλεισε και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας ενώ στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικά οχήματα. Ο οδηγός του βυτιοφόρου σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί.

Οι οδηγοί εναλλακτικά μπορούν να μετακινούνται από παρακαμπτήριους από το 90ο χλμ στο ύψος της Θήβας όσοι κινούνται στο ρεύμα προς Λαμία, και αντίστοιχα, στο 100ο χλμ στον ανισόπεδο κόμβο Ακραιφνίου όσοι κινούνται προς Αθήνα.

{https://www.youtube.com/watch?v=4TCVvygqxds}