Life

Η Carrera παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024

Η Carrera παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024
Νέα τολμηρά και κομψά γυαλιά ηλίου που ξεχωρίζουν χάρη στις αναγνωρίσιμες λεπτομέρειες της μάρκας.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, η Carrera, η φημισμένη ιταλική μάρκα γυαλιών που ανήκει στο Safilo Group, παρουσιάζει νέα τολμηρά και κομψά γυαλιά ηλίου που ξεχωρίζουν χάρη στις αναγνωρίσιμες λεπτομέρειες της μάρκας.

Από την ίδρυσή της το 1956, η Carrera αποτελεί συνώνυμο του πρωτοποριακού design και της εξαιρετικής ποιότητας και εκφράζει τους ανθρώπους που ζουν με τους δικούς τους κανόνες, δοκιμάζουν διαρκώς τα όριά τους και έχουν μια περήφανη στάση ζωής, ξεχωρίζοντας από το πλήθος.

Τα νέα γυαλιά ηλίου της συλλογής Flag είναι αντισυμβατικά και πάντα ένα βήμα πιο μπροστά: αντλώντας έμπνευση από τις απόλυτα εμβληματικές και αναγνωρίσιμες λεπτομέρειες της Carrera, όπως το διάσημο λογότυπο «C», τα νέα μοντέλα αποτελούν την πιο τολμηρή έκφραση της Carrera, σπάνε τα στερεότυπα του παραδοσιακού σχεδιασμού και καταφέρνουν να ξεχωρίσουν.

1_913e2.jpg

Τα νέα γυαλιά ηλίου της συλλογής Signature συνδυάζουν κλασικά σχήματα και κατασκευαστική αρτιότητα με μια νότα urban στιλ. Αποτυπώνοντας την αίσθηση του στιλ που διακρίνει το ιταλικό design, τα νέα μοντέλα χαρακτηρίζονται από τη φροντίδα του χειροποίητου στις λεπτομέρειες, τη χρήση ελαφριών υλικών και τη μέγιστη άνεση.

Η συλλογή Women έχει εμπλουτιστεί με νέα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, εμπνευσμένα από το εμβληματικό design και τις λεπτομέρειες που συνδέονται με την τόλμη και τη σύγχρονη ματιά της Carrera. Αφιερωμένα στη γυναίκα με αυτοπεποίθηση και σύγχρονη προσωπικότητα, τα νέα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα από υλικά ανώτερης ποιότητας και υπογραμμίζονται από στοιχεία σχεδιασμού που ξεχωρίζουν.

Η συλλογή Flag

Αντισυμβατική και πάντα ένα βήμα πιο μπροστά, η συλλογή Flag, η πιο τολμηρή έκφραση της Carrera, σπάει τα στερεότυπα του παραδοσιακού σχεδιασμού και καταφέρνει να ξεχωρίσει, αντλώντας έμπνευση από τις απόλυτα εμβληματικές και αναγνωρίσιμες λεπτομέρειες της Carrera, το διάσημο λογότυπο «C».

2_7ee10.jpg

FLAGLAB 17: Έντονη και τολμηρή: αυτή η μάσκα είναι ένα βήμα μπροστά, με το υπερμέγεθες σχήμα της από ασετάτ και τον αγωνιστικού τύπου σχεδιασμό των βραχιόνων με τις στρογγυλές κοφτές λεπτομέρειες που θυμίζουν τιμόνι vintage αυτοκινήτων και υπενθυμίζουν τις ρίζες της CARRERA στον αθλητισμό και τη μόδα. Το χαρακτηριστικό λογότυπο «CARRERA» φαίνεται ξεκάθαρα στη μετόπη, χαρίζοντας μια πραγματικά αντισυμβατική αίσθηση.

3_eaf47.jpg

VICTORY C 07/S: Αυτή η made-in-Italy μάσκα με τους μπιζουτέ όγκους διαθέτουν flat top σχήμα. Η μεταλλική πλακέτα με το λογότυπο στη γέφυρα flat top φέρει το εμβληματικό λογότυπο «Victory C», που αποτελεί μια νέα εκδοχή της πλακέτας C από το Αρχείο της CARRERA. Το χαρακτηριστικό λογότυπο «CARRERA» φαίνεται καθαρά στους βραχίονες, ως λεπτομέρεια που υπογράφει την κληρονομιά της μάρκας.

4_3e0cf.jpg

CARRERA 1071/S: Ως γνήσιοι εκφραστές της Carrera αυτά τα γυαλιά ηλίου καταλύουν τα όρια του παραδοσιακού σχεδιασμού και καταφέρνουν να ξεχωρίζουν. Διαθέτουν ορθογώνιο σχήμα από ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και την μεταλλική πλακέτα με το λογότυπο στη γέφυρα, που φέρει το εμβληματικό λογότυπο «Victory C». Στους μεταλλικούς βραχίονες, με την εύκαμπτη σαρνιέρα για απόλυτη άνεση, διακρίνεται το λογότυπο CARRERA, που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο.

Εμβληματικά μοντέλα Women

Η Carrera έχει εμπλουτίσει τη συλλογή Women με νέα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, εμπνευσμένα από το εμβληματικό design και τις λεπτομέρειες που συνδέονται με την τόλμη και τη σύγχρονη ματιά της Carrera.

Αφιερωμένη στη γυναίκα με αυτοπεποίθηση, σύγχρονη προσωπικότητα και τη φυσική τάση να ξεχωρίζει, η νέα συλλογή έχει κατασκευαστεί από υλικά ανώτερης ποιότητας και αναδεικνύεται από στοιχεία σχεδιασμού που ξεχωρίζουν.

6_78c63.jpg

CA UNICA/SE: Τολμηρά και κομψά, αυτά τα γυαλιά ηλίου αποτυπώνουν το ατρόμητο ύφος της CARRERA: διαθέτουν σύγχρονο σχήμα flat top από ασετάτ και τη μεταλλική πλακέτα με το λογότυπο «C» της CARRERA στους διχαλωτούς, μεταλλικούς βραχίονες. Διακριτικά μεταλλικά βιδάκια διακρίνονται στους φακούς, σαν μοναδική πινελιά.

Η συλλογή Signature

Συνδυάζοντας κλασικά σχήματα και αριστοτεχνική κατασκευή με μια δόση σύγχρονου ύφους, η συλλογή Signature αποτελεί μια ανεπιτήδευτα μοντέρνα έκφραση του ιταλικού design, που χαρακτηρίζεται από φροντίδα για την λεπτομέρεια, χρήση ελαφριών υλικών και μέγιστη άνεση.

7_4b7b2.jpg

CARRERA 338/S: Γυαλιά ηλίου σε σχήμα πιλότου από ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι με διπλή γέφυρα και περιγράμματα από πολυαμίδιο έγχυσης. Ο σχεδιασμός του λεπτού μεταλλικού βραχίονα αντλεί έμπνευση από την ανεκτίμητη Κληρονομιά της Μάρκας και αποτυπώνεται με σύγχρονους κώδικες, προσθέτοντας αξία μέσω της τεχνικής και κατασκευαστικής αρτιότητας. Το μοντέλο, που είναι κατάλληλο και για οφθαλμικούς φακούς, ξεχωρίζει με τη μεταλλική λεπτομέρεια στην γωνία της μετόπης.

Η συλλογή γυαλιών Carrera για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 διατίθεται παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών από τον Σεπτέμβριο 2024. Η συλλογή παράγεται και κατασκευάζεται από το Safilo Group, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.