Ελλάδα

Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα σε χαράδρα στην Εύβοια

Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα σε χαράδρα στην Εύβοια Φωτογραφία: Eurokinissi
Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα σε χαράδρα στην Εύβοια. Εντοπίστηκε ο οδηγός τού οχήματος - Φέρει τραύματα και διακομίζεται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα σε χαράδρα, κοντά στο μέτωπο της φωτιάς που καίει ανάμεσα στον Πισσώνα και το Αφράτι στην Εύβοια.

Στο πυροσβεστικό όχημα βρισκόταν μόνο ένας, ο οδηγός, ο οποίος έπειτα από έρευνες εντοπίστηκε και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς φέρει τραύματα στο σώμα του.

Ο πυροσβέστης θα διακομιστεί στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός έχει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί. Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή μεταξύ Λεχριες- Γυρίσματα.

Διάσπαρτες εστίες

Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην φωτιά που ξέσπασε χθες τις μεσημεριανές ώρες στην Εύβοια.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η πυρκαγιά δεν έχει ενεργό μέτωπο και οι διάσπαρτες εστίες εντός της περιμέτρου της πυρκαγιάς αντιμετωπίζονται.

Επιπλέον, ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα που συνδράμουν με ρίψεις νερού από αέρος. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν 183 πυροσβέστες με 8 ομάδες δασοκομάντος και 52 οχήματα και 18 εναέρια (11 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα).

Συνδρομή παρέχουν επίσης εθελοντές ενώ η τοπική αυτοδιοίκηση και οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν με μηχανήματα έργου και υδροφόρες.