Ελλάδα

Βόλτα στον ωραιότερο επίγειο παράδεισο της Αττικής - Ελάχιστοι τον γνωρίζουν

Βόλτα στον ωραιότερο επίγειο παράδεισο της Αττικής - Ελάχιστοι τον γνωρίζουν
Ένας παράδεισος κρυμμένος στην Αττική μόλις μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας – Μοναδικές εικόνες από drone

Μια από τις ωραιότερες βόλτες που κάναμε στην Αττική πρόσφατα και πραγματικά νιώσαμε σαν να ταξιδέψαμε σε άλλη χώρα απέχει μόλις 60 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. 

Πρόκειται για έναν καλά κρυμμένο επίγειο παράδεισο που δίχως υπερβολή είναι τα ομορφότερα 1.000 μέτρα της Αττικής γης. Ο λόγος για την καταπράσινη μαγευτική περιοχή που εκετείνεται από το Κέντρο Επεξεργασίας Νερού Πολυδενδρίου της ΕΥΔΑΠ μέχρι τις εκβολές στη Λίμνη του Μαραθώνα. Μια διαδρομή που χαλαρώνει το πνεύμα, γεμίζει το μάτι από εικόνες εκπληκτικής ομορφιάς και ανεπανάληπτου φυσικού κάλλους. 

Θέλοντας να μοιραστούμε μαζί σας όλα όσα αντικρύσαμε και ζήσαμε διανύοντας αυτή την εκπληκτική διαδρομή που πιστέψτε μας ελάχιστοι γνωρίζουμε ανατρέξαμε στο εκπληκτικό video της ομάδας Up Stories που την κατέγραψε και την αποτύπωσε εξαιρετικά

Τρεχούμενα γάργαρα νερά και ψηλά πλατάνια, που οι κορμοί τους αγκαλιάζονται από κισσούς, δημιουργούν ένα σκηνικό που συγκρίνεται μόνο και συναντάς είτε στα βουνά της Ηπείρου, είτε όταν διασχίζεις το φαράγγι του Λούσιου ποταμού στην Αρκαδία.

Απαράμιλλη ομορφιά σε συνδυασμό με εκπληκτική βιοποικιλότητα. Απολαύστε το video και προγραμματίστε μια επίσκεψη το συντομότερο δυνατόν για να θαυμάσετε ιδίοις όμμασι την εξωπραγματική ομορφιά αυτής της περιοχής.

{https://www.youtube.com/watch?v=z9kDtc7kY0Y}