Ελλάδα

Φωτιά στην Αττική: Σορός απανθρακωμένης γυναίκας βρέθηκε στα Βριλήσσια

Φωτιά στην Αττική: Σορός απανθρακωμένης γυναίκας βρέθηκε στα Βριλήσσια
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια γυναίκα 60 ετών η οποία βρέθηκε νεκρή στα Βριλήσσια.

Νεκρή εντοπίστηκε, τα ξημερώματα της Τρίτης, μια γυναίκα στα Βριλήσσια. Σύμφωνα με πληροφορίες η απανθρακωμένη σορός της βρέθηκε σε κτίριο που κάηκε στην περιοχή των Βριλησσίων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα φαίνεται να μην κατάφερε να βγει από το κτήριο της επιχείρησης το οποίο κάηκε κατά το πέρασμα της τεράστιας φωτιάς με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. 

Πάντως αν και υπήρξε έντονη αναστάτωση αργά το βράδυ της Δευτέρας για μια πληροφορία σχετικά με αγνούμενη γυναίκα η πυροσβεστική δεν είχε κάποια σχετική πληροφορία. 

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα, 60 ετών, εργαζόταν σε βιοτεχνία κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής και όταν έγινε η καταμέτρηση εκείνη δεν ήταν ανάμεσα στους εργαζόμενους και παρά τις προσπάθειες να την βρουν δεν ήταν δυνατόν ο εντοπισμός της.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος της ΠΥ, Βασίλης Βαθρακογιάννης, σημείωσε σχετικά στην ενημέρωση που έκανε το βράδυ της Δευτέρας: «Επειδή την τελευταία ώρα, γίνεται αναφορά για αγνοούμενο άτομο στην περιοχή της πυρκαγιάς, σας γνωρίζουμε ότι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει δεχθεί κλήση ή κλήσεις για ανάλογο περιστατικό». 

Την ίδια στιγμή εκτός ελέγχου παραμένει η φωτιά στον Μαραθώνα. Το μέτωπο της φωτιάς που κινείται προς την Λεωφόρο Μαραθώνος είναι πολύ μεγάλο και σπεύδουν πυροσβεστικά, ενώ ήχησε εκ νέου το «112». 

{https://twitter.com/112Greece/status/1823114406894485611}

{https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/posts/pfbid05C59ocDCZEKy7k4vUoLTnPGeWfcvWe2YZYLidVwaLVvsB9qbQeBnWbXdiQNJDxCLl}