Ελλάδα

Άνδρος: «Ένιωθα ότι θα πέσω στη θάλασσα, δεν μπορούσε να κουνηθεί το αυτοκίνητο», λέει η οδηγός

Άνδρος: «Ένιωθα ότι θα πέσω στη θάλασσα, δεν μπορούσε να κουνηθεί το αυτοκίνητο», λέει η οδηγός
Η οδηγός περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε, όταν στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο.

Τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα που έζησε, όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο «SAONISOS» στην Άνδρο περιέγραψε η 26χρονη οδηγός, το αυτοκίνητο της οποίας «κόλλησε» στον καταπέλτη, στο περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη του καπετάνιου του πλοίου.

«Σπινιάριζαν οι τροχοί μου μπροστά και προσπαθώ να κάνω όπισθεν, όπως μου έλεγαν, αλλά η ρόδα μου η πίσω είναι ανασηκωμένη. Ήμασταν τέσσερα αυτοκίνητα. Δεν βάζεις κόσμο και αυτοκίνητο υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες και ειδικά άμα δεν μπορείς να κουμαντάρεις το πλοίο», δήλωσε στον Alpha η οδηγός.

«Ένιωσα ότι θα πέσω στη θάλασσα, δεν μπορούσε να κουνηθεί το αυτοκίνητο. Είχα κολλήσει, είχε χτυπηθεί, γιατί βλέπω ότι βγαίνουν όλοι και λένε γιατί δεν έβαζα όπισθεν. Το αυτοκίνητο είχε χτυπηθεί, μου το είχαν χτυπήσει», συμπλήρωσε η 26χρονη.

Άλλη επιβάτης του πλοίου περιέγραψε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι είχε σπάσει ένας από τους κάβους, με αποτέλεσμα να αποβιβαστούν ενώ η μπουκαπόρτα ήταν στον αέρα. «Προσπαθούσαμε να βγούμε για να μην πέσουμε στην θάλασσα. Από το πλήρωμα βγήκε μόνο ένας, που είδε ότι ήταν δεμένο από τον ένα κάβο και λοξά, έλεγε “τρέξτε, τσακιστείτε, βγείτε”. Δεν μας έλεγε να περιμένουμε, να δέσει σωστά για να μπορέσουμε να βγούμε», δήλωσε.

«Δεν έδεσε πιθανόν σωστά το πλοίο και άρχισε να μετακινείται στο πλάι την ώρα που το αυτοκίνητο της κόρης μου ευρίσκετο στον καταπέλτη, μισό επάνω, μισό κάτω», είπε από την πλευρά του ο πατέρας της 26χρονης οδηγού.

«Ο καταπέλτης άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο από την κάτω μεριά και την ώρα που άρχισε να απομακρύνεται το πλοίο, γιατί το έλυσαν, κάποιοι άνθρωποι βρέθηκαν εκεί και συγκράτησαν το αυτοκίνητο, ώστε να μην το τραβήξει ο καταπέλτης και πέσει στη θάλασσα και πνιγούν η κόρη μου και η φίλη της. Το καλό είναι ότι η κόρη μου είναι εδώ μαζί μας, με τη φίλη της και δεν είναι αλλού», συμπλήρωσε μιλώντας στο OPEN.

NETWORK