Ελλάδα

Χαλκιδική: Χάος στην κατασκήνωση μετά το λουκέτο, τι θα γίνει με τα υπόλοιπα παιδιά

Χαλκιδική: Χάος στην κατασκήνωση μετά το λουκέτο, τι θα γίνει με τα υπόλοιπα παιδιά Φωτογραφία: Image by Mariakray from Pixabay
Με απόφαση της Περιφέρειας ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική.

Αλαλούμ επικράτησε στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής στο άκουσμα της απόφασης για οριστικό λουκέτο και ανάκληση της άδειας λειτουργίας μετά τον τραγικό θάνατο από πνιγμό της 8χρονης. 

Χθες το απόγευμα αποφασίστηκε η ανάκληση της άδειας λειτουργίας της κατασκήνωσης με τους γονείς των υπολοίπων παιδιών να ενημερώνονται από τα μέσα ενημέρωσης για την εξέλιξη αυτή καθώς μέχρι αργά χθες το βράδυ οι υπεύθυνοι δεν τους είχαν δώσει εξηγήσεις σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής προχώρησε στην ανάκληση της άδειας λειτουργίας της κατασκήνωσης και μάλιστα η απόφαση επιδόθηκε χθες από αστυνομικούς του Α.Τ. Κασσάνδρας στους ανθρώπους της κατασκήνωσης, οι οποίοι έχουν περιθώριο μέχρι την Πέμπτη (22/8) για να την εκκενώσουν.

Τι μέλλει γενέσθαι με τα υπόλοιπα παιδιά 

Σήμερα οι γονείς ενημερώθηκαν ότι μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους μέχρι αύριο (21/8) στις 14:00. Τα υπόλοιπα παιδιά, δηλαδή όσα πήγαν με λεωφορεία, θα επιστρέψουν με τον ίδιο τρόπο στους τόπους κατοικίας τους.