Ελλάδα

Xαλκιδική: Νέο ξέσπασμα του πατέρα του 19χρονου - «Εξαφανισμένοι πρωθυπουργός και υπουργός, έχουν ευθύνη»

Xαλκιδική: Νέο ξέσπασμα του πατέρα του 19χρονου - «Εξαφανισμένοι πρωθυπουργός και υπουργός, έχουν ευθύνη» Φωτογραφία: eurokinissi
Όπως είπε, έλαβε μια πληροφορία ότι ο δήμος συνεργαζόταν με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του μοιραίου λούνα παρκ.

Αβάσταχτος είναι ο πόνος του πατέρα του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε στο μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική όταν έσπασε το καρεκλάκι στο οποίο καθόταν.

Ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του από το λούνα παρκ του θανάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Οι Δεκατιανοί» και αποκάλυψε μια νέα πληροφορία που έμαθε, τη συνεργασία του Δήμου με τον επιχειρηματία, δίνοντας έδωσε μια συμβουλή σε όλους τους γονείς: «Προσέχετε τα παιδιά σας και εμείς τα προσέχαμε αλλά η εξέλιξη ήταν άσχημη στην περίπτωση μας. Εντοπίσαμε σωρεία παραβάσεων στο λούνα παρκ».

«Σήμερα το πρωί μου ήρθε μια πληροφορία για συνεργασία του Δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματίας, είναι ένα πολύ καλό αλισβερίσι. Δεν με ενδιαφέρει ποιος παίρνει χρήματα από ποιον, με ενδιαφέρει ότι όλα αυτά τα χρόνια πάλεψα για να βγάλω αυτό το παιδί που είναι εξαιρετικό.  Θα τους καθίσω εκεί που δεν φαντάζονται, όλα μπορώ να τα δεχτώ, εκτός από το να πειράξουν τα παιδιά μου. Μου διέλυσαν κυριολεκτικά το παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη.

«Εμπλέκονται στις ευθύνες όλοι όσοι είναι αρμόδιοι. Από τον ίδιο τον υπουργό που φυσικά δεν έχει πάρει θέση, τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος έχει τον λαό από κάτω που βλέπει κάθε ημέρα να σκοτώνονται νέοι άνθρωποι αλλά είναι εξαφανισμένοι στις θέσεις τους. Γιατί στην περιφέρεια ξέρουν να εμφανίζονται μόνο και να παίρνουν χειραψίες και να χτυπούν τις πλάτες προεκλογικά μόνο» πρόσθεσε.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη εξήγησε πως ο εισαγγελέας και η δικαιοσύνη είναι μέχρι στιγμής «άφαντοι» καθώς «οι ευθύνες είναι εντελώς ξεκάθαρες, είναι οφθαλμοφανές ότι σε όλα αυτά που οδηγήσανε το παλικάρι μου σε θάνατο πρέπει να πάρει θέση η δικαιοσύνη». Η απορία του πατέρα που έχασε το παλικάρι του παραμένει μια: «Πού είναι ο εισαγγελέας;».

NETWORK