Ελλάδα

Τρισάγιο στο μοιραίο λούνα παρκ της Χαλκιδικής που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος

Τρισάγιο στο μοιραίο λούνα παρκ της Χαλκιδικής που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε τρισάγιο το πρωί της Κυριακής στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής στη μνήμη του 19χρονου Γιάννη, που βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ.

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε ο πατέρας του νεαρού. Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού άφησαν λίγα λουλούδια έξω από το μοιραίο λούνα παρκ.

Νωρίτερα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό Κοιμήσεως του Θεοτόκου Πευκοχωρίου με πρωτοβουλία του ιερέα και του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καϊμπαλής σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ έχει αναλάβει από το 2021 με απευθείας ανάθεση δραστηριότητες στην περιοχή. Πρόσθεσε ότι ο 58χρονος επιχειρηματίας είχε προμηθευτεί την κατασκευή από επιχειρηματία της Κατερίνης με σκοπό να επισκευάσει το μοιραίο παιχνίδι στη Βουλγαρία ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Αύριο ο πατέρας του 19χρονου αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πολυγύρου προκειμένου να καταθέσεις μηνύσεις και κατά μηχανικού, ο οποίος πιστοποιούσε ότι τα μηχανήματα του λούνα παρκ ήταν κατάλληλα να λειτουργούν.

{https://www.youtube.com/watch?v=iH4rZyhkWmw}