Ελλάδα

Κολωνός: Πώς η ΕΛ.ΑΣ παγίδευσε τον 44χρονο - Εφιάλτη για 3 μήνες ζούσε η 16χρονη

Κολωνός: Πώς η ΕΛ.ΑΣ παγίδευσε τον 44χρονο - Εφιάλτη για 3 μήνες ζούσε η 16χρονη Φωτογραφία: intime
Ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για την υπόθεση του Κολωνού και τον 44χρονο άνδρα που βίαζε κατ' εξακολούθηση την ανήλικη φίλη του γιου του.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από την αστυνομία καθώς έκοβε βόλτες έξω από το σπίτι της ανήλικης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο 44χρονος δε δίσταζε να απειλεί τη 16χρονη πως αν δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες διαθέσεις του, θα έκανε κακό στην οικογένειά της.

Κολωνός: Αυτός είναι ο 44χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε 16χρονη στο ΙΧ

Ρεπορτάζ του MEGA αναφέρει ότι η 16χρονη ήταν πρώην κοπέλα του γιου του 44χρονου, με τον φερόμενο ως κακοποιητή να της τάζει πως θα τη βοηθήσει να τα ξαναβρεί μαζί του. Αυτός ήταν και ο τρόπος του να την πλησιάσει.

Ο εφιάλτης του ανήλικου κοριτσιού κράτησε περίπου τρεις μήνες, με την ίδια να φοβάται να μιλήσει μιας και τρέφει τεράστια αγάπη προς την οικογένειά της και δεν ήθελε να διατρέξει κίνδυνο.

Η κοπέλα δεν άντεξε και μίλησε στον πατέρα της. Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο πατέρας της 16χρονης στις Αρχές, ο 44χρονος φέρεται να τη βίασε τουλάχιστον 10 φορές μέσα στο αυτοκίνητό του.

Πώς η ΕΛΑΣ έφτασε στην σύλληψή του

Μετά την καταγγελία που υπέβαλλε ο πατέρας της 16χρονης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη του 44χρονου.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22/8 ενώ εναντίον του σχηματίστηκε και δικογραφία για βιασμό ανήλικης κατ' εξακολούθηση και απείθεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 16χρονη βιώνει τον εφιάλτη αυτόν από τον Ιούνιο.

Κατά την ακινητοποίηση του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

NETWORK