Ελλάδα

Ζιακοπούλου για κακοκαιρία: Έρχεται τριήμερο καταιγίδων με έντονα φαινόμενα

Ζιακοπούλου για κακοκαιρία: Έρχεται τριήμερο καταιγίδων με έντονα φαινόμενα
Αλλάζει ο καιρός: Έρχεται τριήμερο με βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Αλλαγές στο σκηνικό του καιρού θα δούμε το προσεχές τριήμερο καθώς σύμφωνα και με την πρόγνωση της μετεωρολόγου Νικολέτας Ζιακοπούλου ο Αύγουστος θα μάς αποχαιρετήσει με καταιγίδες και βροχές.

Έρχεται τριήμερο κακοκαιρίας: Πότε και πού θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα – Η πρόγνωση για την Αττική

Αρχής γενομένης από αύριο, Πέμπτη 29 Αυγούστου, ένα τριήμερο κακοκαιρίας με καταιγίδες με τοπικά έντονα φαινόμενα θα κάνει την εμφάνισή του στη χώρα. Από τις μπόρες θα επηρεαστούν κυρίως οι ηπειρωτικές περιοχές, πρόσκαιρα και το Ιόνιο, η Εύβοια και οι Σποράδες, πιθανώς και η ορεινή Κρήτη αναφέρει η κ. Ζιακοπούλου.

Μπόρες στην Αττική από το μεσημέρι της Πέμπτης

Και στην Αττική δεν θα λείψουν οι τοπικές βροχές κυρίως το διήμερο Παρασκευή – Σάββατο, ιδιαίτερα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια με βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στο Iόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 32 με 34 βαθμούς. Στην Αττική περιμένουμε τοπικές μπόρες το μεσημέρι – απόγευμα.

Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς. Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε τοπικές μπόρες από το μεσημέρι. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς. Την Παρασκευή περιμένουμε πολλές βροχές και καταιγίδες ισχυρές, σε Ιόνιο, ηπειρωτικά, Εύβοια, Σποράδες και Κρήτη. Οι βοριάδες έως 5 μποφόρ, η θερμοκρασία θα πέσει λίγο.