Ελλάδα

Νεκρά ψάρια στoν Βόλο: Την άμεση κήρυξη της Περιφέρειας σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης ζητά ο Κουρέτας

Νεκρά ψάρια στoν Βόλο: Την άμεση κήρυξη της Περιφέρειας σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης ζητά ο Κουρέτας Φωτογραφία: INTIME/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στην επιστολή του ο Δημήτρης Κουρέτας ζητά την άμεση ανταπόκριση του υπουργού στο αίτημά του για την αντιμετώπιση των νεκρών ψαριών στον Βόλο.

Επιστολή στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα με την οποία ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, λόγω των νεκρών ψαριών στον Βόλο, έστειλε ο περιφερειάρχης Δημήτρης Κουράτας.

Τα νεκρά ψάρια έχουν κατακλύσει τις ακτές του Παγασητικού Κόλπου και τη λίμνη Κάρλα. Στην επιστολή του ο Δημήτρης Κουρέτας ζητά την άμεση ανταπόκριση του υπουργού στο αίτημά του.

Η επιστολή έχει κοινοποιηθεί προς τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη, τον υφυπουργό ΥΠΑΑΤ κ. Χρήστο Κέλλα, τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Στρατάκο και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.

NETWORK