Ελλάδα

Σαλαμίνα: Η ΕΛ.ΑΣ. είχε συλλάβει τον δράστη 15 φορές - Αποπειράθηκε να βιάσει και άλλες κοπέλες

Σαλαμίνα: Η ΕΛ.ΑΣ. είχε συλλάβει τον δράστη 15 φορές - Αποπειράθηκε να βιάσει και άλλες κοπέλες
Ο δράστης ο οποίος προσπάθησε να βιάσει σε παραλία 20χρονη είχε προσπαθήσει να κάνει το ιδιο και σε άλλες κοπέλες.

Ο δράστης που προσπάθησε να βιάσει μια νεαρή κοπέλα στη Σαλαμίνα, ειναι γνώριμος των αρχών καθώς τον Οκτώβριο του 2023 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση σε δύο ανήλικες κοπέλες στη Σαλαμίνα, ενώ συνολικά είχε συλληφθεί 15 φορές και έχει φυλακιστεί για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

«Ο άνθρωπος είναι ανώμαλος γιατί τον έχει ξαναπιάσει η Αστυνομία πριν έναν χρόνο στη Σαλαμίνα. Είχε ξανασυλληφθεί γιατί μέσα σε ένα λεωφορείο παρενόχλησε σεξουαλικά κάποιες ανήλικες. Είχε γίνει η ποινική διαδικασία τότε και είχε και άλλες υποθέσεις για ναρκωτικά και κλοπές» τόνισε μιλώντας στο MEGA ο επίτιμος πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Δεν είχε μαχαίρι, αλλά πήγε να κάνει πράξη. Δεν είναι απλά ο ανώμαλος που κάθεται και βλέπει. Αυτός ο άνθρωπος πήγε εκεί για να βιάσει γι’ αυτό και η κοπέλα όταν μπήκε μέσα στη θάλασσα για να γλιτώσει, μπήκε και αυτός», πρόσθεσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, υπογραμμίζοντας ότι «η επιθετικότητα έχει περάσει στο στάδιο των σεξουαλικών εγκλημάτων».

Στην Ελλάδα, λοιπόν, αντί να υπάρχει αντιπαράθεση για τον τρόπο δράσης του 39χρονου, θα έπρεπε να υπάρχει σύμπνοια και συμπόρευση για την αυστηροποίηση των ποινών.