Ελλάδα

«Αποκαλύψεις» Μαρουσάκη για κακοκαιρία: Ποιες ώρες θα ανοίξουν οι ουρανοί στην Αθήνα

«Αποκαλύψεις» Μαρουσάκη για κακοκαιρία: Ποιες ώρες θα ανοίξουν οι ουρανοί στην Αθήνα
Για την κακοκαιρία στην Αθήνα μίλησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Αναφέρθηκε στις περιοχές που θα «περάσουν δύσκολη» ενώ επέστησε την προσοχή για τα έντονα φαινόμενα που έρχονται.

Συμφωνα με όσα είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης οι περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαρία σήμερα με έντονα φαινόμενα είναι το δυτικό και βόρειο Αιγαίο (Χαλκιδική - Σποράδες), τα ανατολικά και νότια τμήματα της Θεσσαλίας, η Στερεά συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, η Εύβοια με έμφαση τα κεντρικά και βόρεια τμήματα και με πολύ κόκκινο την Πελοπόννησο.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα με μεγάλο όγκο νερού θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα και τις Σποράδες.

Ο καιρός στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

Τα φαινόμενα στην Αττική θα είναι πιο έντονα τις απογευματινές και τις πρώτες βραδινές ώρες και ο υδράργυρος θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Έντονες καταιγίδες αναμένονται και αύριο στην Αττική. 

Στη Θεσσαλονίκη θα είναι άστατος ο καιρός καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κατά την διάρκεια των φαινομένων θα είναι ισχυροί οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς.

Για αύριο, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τόνισε πως τον μεγαλύτερο όγκο νερού θα δεχτούν αύριο πολλές περιοχές της Πελοποννήσου, της δυτικής και νότιας Θεσσαλίας, της Στερεάς, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής και της Χαλκιδικής. 

NETWORK