Ελλάδα

Τροχαίο στην Εύβοια: Στο φως τρία βίντεο ντοκουμέντα λίγα δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση

Τροχαίο στην Εύβοια: Στο φως τρία βίντεο ντοκουμέντα λίγα δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση
Θρήνος στην Ερέτρια για τα δύο νεαρά παιδιά που σκοτώθηκαν στην άσφαλτο. Τι δείχνει το υλικό από τις κάμερες για το σημείο - καρμανιόλα.

Σοκαρισμένη είναι η Εύβοια από την τελευταία τραγωδία στην άσφαλτο. Δύο νέα παιδιά σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με φορτηγό, στη Λάμψακο Χαλκίδας.

Όλα ξεκινησαν γύρω στις 17.30 το απόγευμα της Παρασκευής (30/8), όταν το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Οι άτυχοι νέοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου όμως οι γιατροί δεν μπορούσαν να τους προσφέρουν καμία βοήθεια.

Η Ερέτρια πενθεί για τα δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά. Μάλιστα το αγόρι ήταν παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Απόλλων Ερέτριας. Το αγόρι είχε χάσει τον πατέρα του πριν από έναν μήνα. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπαίκτες του στην ομάδα. Εκείνη την ημέρα είχε ζητήσει άδεια να μην πάει στην προπόνηση.

«Ήταν ένα παιδί πολύ αγαπητό στην ομάδα. Χθες στην προπόνηση δεν μπορούσε να έρθει, μου ειχε ζητήσει άδεια. Αν ήταν στην προπόνηση θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», λέει στο Star ο πρόεδρος της ομαδας Απόλλων Ερέτριας, Γιώργος Ταππές. Ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας που έχει το φορτηγό, μιλώντας στο Star, δήλωσε συγκλονισμένος και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Επίσης, το Star εξασφάλισε και δημοσίευσε τρία βίντεο ντοκουμέντα που καταγράφουν τα δευτερόλεπτα λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση. Στα βίντεο φαίνεται η κίνηση των οχημάτων, μεταξύ αυτών και του φορτηγού, που συγκρούστηκε με το ΙΧ.

Αν και δεν υπάρχουν βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης, άνδρες της Τροχαίας τονίζουν στο Star, ότι πρώτα θα γίνει πραγματογνωμοσύνη στα δύο οχήματα και στη συνέχεια θα εξετάσουν τα συγκεκριμένα βίντεο, ενώ «κλειδί» είναι και οι μαρτυρίες που θα δώσουν οι οδηγοί των άλλων οχημάτων που βρίσκονταν στο σημείο.

Πάντως οι κάτοικοι της περιοχής μιλάνε για έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο δρόμο όπου έχουν γίνει πολλά ατυχήματα. 

Στο μεταξύ, οι άνδρες της Τροχαίας φρόντισαν να μεταφερθεί το αυτοκίνητο στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο νεαρά παιδιά σε καλά φυλασσόμενο χώρο στην περιοχή της Γλύφας όπου θα κάνουν την πραγματογνωμοσύνη.