Ελλάδα

Σαλαμίνα: Επιμένει ότι είναι αθώος ο 35χρονος - «Δεν την απείλησα πως έχω μαχαίρι για να τη βιάσω»

Σαλαμίνα: Επιμένει ότι είναι αθώος ο 35χρονος - «Δεν την απείλησα πως έχω μαχαίρι για να τη βιάσω» Φωτογραφία: Eurokiinssi
Δεν αποκλείεται ο προφυλακισμένος να κινηθεί νομικά εναντίον του άνδρα που βοήθησε την 20χρονη.

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της απόπειρας βιασμού, όπως κατήγγειλε η 20χρονη, στη Σαλαμίνα, με αυτεπάγγελτη δίωξη να έχει ασκηθεί κατά του άνδρα, που χειροδίκησε κατά του 35χρονου και από «ήρωας» βρέθηκε να είναι κατηγορούμενος.

«Είναι μία λάθος αντίδραση αυτή να διώκομαι εγώ για το βιντεοσκοπικο υλικό ενός βιαστή που πάσχει από σχιζοφρένεια από ό,τι έχω ακούσει, από ό,τι έχω ενημερωθεί» λέει ο Αχιλλέας, ο άνδρας που βοήθησε την 20χρονη, μιλώντας στο Star. 

Η δίωξη στον 38χρονο, αφορά την παράνομη βιντεοσκόπηση. Ο ίδιος, δίνει τη δική του οπτική στο γιατί έγινε η καταγραφή. «Πέφτω απ’τα σύννεφα, εκτός αυτού είναι ένα αποδεικτικό υλικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω καν ότι διώκομαι εγώ για κακούργημα επειδή βιντεοσκόπησα το υλικό του βιαστή της κοπέλας».

Από την άλλη, ο 35χρονος, για διάφορους λόγους ζητούσε από τις δικαστικές αρχές να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.  Ωστόσο, δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή που τον οδήγησαν στη φυλακή. Ο ίδιος επιμένει ότι δε θέλησε να βιάσει την κοπέλα.

«Της πρότεινα αν ήθελε να κάτσουμε μαζί να κάνουμε παρέα. Εκείνη, έντρομη σηκώθηκε, πήρε κάποιον τηλέφωνο και μου είπε πως δεν θέλει. Αποδεχόμενος την άρνησή της επέστρεψα στην αρχική μου θέση. Ποτέ δεν την απείλησα, και ουδέποτε της είπα πως έχω μαχαίρι προκειμένου να την βιάσω», υποστηρίζει ο 35χρονος.

Και δεν αποκλείεται ο προφυλακισμένος 35χρονος να κινηθεί νομικά εναντίον του με το να καταθέσει μήνυση εις βάρος του, σύμφωνα με το Star. «Θα προχωρήσει και ο προφυλακισμένος κατηγορούμενος σε περαιτέρω ενέργειες για τα αδικήματα για τα οποία απαιτούν έγκληση. Η εικόνα αυτή είναι πολύ μακριά από τον νομικό μας πολιτισμό. Θυμίζει αρένα της ρωμαϊκής εποχής που κάποιος επιδεικνύει το θήραμα του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο .συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου, Ιωάννης Γλύκας.