Ελλάδα

Κρήτη: Μετρούν τις πληγές τους στο Παλιόκαστρο - Βίντεο, εικόνες από τις καταστροφές

Κρήτη: Μετρούν τις πληγές τους στο Παλιόκαστρο - Βίντεο, εικόνες από τις καταστροφές Φωτογραφία: meteo.gr
Θεομηνία έφερε η κακοκαιρία στην Κρήτη. Οι κάτοικοι στο Παλιόκαστρο μετρούν τις πληγές τους από τις χθεσινές καταιγίδες.

Εικόνες αποκάλυψης από την χθεσινή κακοκαιρία στο Παλιόκαστρο Κρήτης με την κακοκαιρία να αφήνει πίσω της συντρίμμια και λάσπες.

Το σκηνικό είναι τρομακτικό. Παντού κυριαρχεί η λάσπη. Ο κεντρικός δρόμος μετατράπηκε σε χείμαρρο από λάσπη και παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του, από σταθμευμένα αυτοκίνητα μέχρι κάδοι απορριμμάτων, ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Η τοπική Κοινότητα είχε ενημερώσει νωρίτερα για το πέρασμα της κακοκαιρίας αναφέροντας σε ανάρτησή της: «Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των εκτεταμένων ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα σήμερα το πρωί στην περιοχή του Παλαιοκάστρου παρακαλούνται οι πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τούς και να αποφεύγουν την πρόσβαση στο οικισμό του Παλαιοκάστρου γιατί γίνεται αποκατάσταση των καταστροφών και η παραλία δεν είναι λειτουργική. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

{https://www.facebook.com/Meteo.Gr/posts/pfbid021Vhkdu3AQNJtEYAbzxSVBpwUnNt8EE8W5ZY8BuP91n733bsCNjEwQ8t7tCjNHkx9l}

Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα

Στον οικισμό του Παλαιοκάστρου στον Δήμο Μαλεβιζίου οι δρόμοι μετατράπηκαν κυριολεκτικά σε ποτάμια και οι ορμητικοί χείμαρροι παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Τα ορμητικά νερά παρέσυραν αυτοκίνητα που κατέληξαν στη θάλασσα, δίκυκλα οχήματα πνίγηκαν στο νερό ενώ πολλά είναι τα φερτά υλικά που μετακίνησε το νερό προς την παραλία.

{https://www.facebook.com/watch/?v=1034427444890174}