Ελλάδα

Κλειστοί δρόμοι τώρα στο κέντρο της Αθήνας

Κλειστοί δρόμοι τώρα στο κέντρο της Αθήνας Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Οι δρόμοι γύρω από το Καλλιμάρμαρο θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι τη λήξη της συναυλίας του «Όλοι μαζί μπορούμε».

Σε εφαρμογή τίθενται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα γύρω από το Καλλιμάρμαρο όπου κλείνουν οι δρόμοι λόγω της συναυλίας του «Όλοι μαζί Μπορούμε».

Σύμφωνα με την τροχαία από τις 18:00 έως την λήξη της συναυλίας θα υπάρχει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς και λεωφόρους, ως εξής:

- Αρδηττού, στο τμήμα της από λεωφόρο Βουλιαγμένης έως την λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

- Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας έως την οδό Ερατοσθένους, ρεύμα κυκλοφορίας προς λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, και στις καθέτους μέχρι την πρώτη παράλληλη, καθώς και στο τμήμα της από την οδό Ριζάρη έως την λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αρδηττού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη (μετά το πέρας της συναυλίας).

- Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας, καθ' όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιμάρμαρο.

Ήδη στην γύρω περιοχή παρατηρείται αυξημένη κίνηση ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ήδη η Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ύψος του αγάλματος του Τρούμαν, είναι στο κόκκινο.

Κίνηση υπάρχει επίσης, στην κάθοδο της βασιλίσσης Σοφίας, στην Πανεπιστημίου, τη Σταδίου, την άνοδο της Κηφισίας, την Αχιλλέως αλλά και στην έξοδο της Αθηνών- Λαμίας στο ύψος της Καλυφτάκη.