Ελλάδα

Ο Παύλος Γερακάρης πέθανε ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα

Ο Παύλος Γερακάρης πέθανε ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα
Ο δημοσιογράφος πέθανε στο Βραχάτι, όπου είχε εξοχικό.

Νεκρός από τη θάλασσα ανασύρθηκε ο Παύλος Γερακάρης, ο δημοσιογράφος που πέθανε σήμερα, Τετάρτη, σε ηλικία 75 ετών.

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΣΑΤ ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα, σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv, στο Βραχάτι όπου παραθέριζε στο εξοχικό του.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου που διενεργεί την προανάκριση ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΤ εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του επίτιμου προέδρου του Συνδέσμου. «Καλό ταξίδι πρόεδρε…», ανέφεραν σε ανάρτηση στο Facebook.

{https://www.facebook.com/psat1952/posts/pfbid02wPBvrzMcmnMnXJQpKofqiWZv99f5ZT9f2dkJfpfd4NpQueVGgBDzzt5BJYq13Uojl}

Τη θλίψη της για την απώλεια του δημοσιογράφου εξέφρασε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

«Ο εκλιπών εργάστηκε επί τρεις και πλέον δεκαετίες στην τηλεόραση και ραδιοφωνία της ΕΡΤ, καθώς και στις μεγαλύτερες αθηναϊκές εφημερίδες. Κάλυψε ως σχολιαστής διεθνείς αγώνες όλων των αθλημάτων και επιπέδων σε δεκάδες αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ εργάστηκε και στις υπηρεσίες Τύπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004», ανέφερε σε ανακοίνωση η ΕΟΕ.

«Ήταν πάντα κοντά στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στις προσπάθειες των αθλητών μας σε όλους τους κορυφαίους διεθνείς αγώνες. Παράλληλα είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση, φτάνοντας να είναι και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αλλά και μέλος των πειθαρχικών συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ, δίνοντας πολλές μάχες για τους συναδέλφους του», επεσήμανε ακόμα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο γ.γ., Μανώλης Κολυμπάδης, εκ μέρους των μελών της ολομέλειας εξέφρασαν ειλικρινή συλλυπητήρια «στην οικογένεια του Παύλου Γερακάρη, στους οικείους του και τα μέλη της οικογένειας των αθλητικών συντακτών».